Hoe

We brengen focus, richting en structuur aan in marketing en communicatie. Van A tot Z, van advies tot uitvoering, van strategie tot creatieve realisatie. Zowel extern als intern. Offline én online.

We beginnen bij de positioneringsstrategie en onderbouwen dit met onderzoeken en analyses. Een strategische basis om doelstellingen te bereiken. Geen dikke plannen, maar een duidelijk positionpaper, een helder marketing- & communicatieplan of een doelgericht projectplan. Met deze plannen geven we richting en een praktisch plan van aanpak. Indien gewenst blijft het niet alleen bij plannen; ook kunnen we zorgen voor de doorvertaling naar concrete communicatiemiddelen. We werken daarbij altijd in teams, waardoor er altijd meerdere personen op de hoogte zijn van de stand van zaken per project.

Elke vraagstuk vraagt om een eigen werkwijze, een eigen manier van aanpak én dus een andere samenwerking. Graag bespreken we samen wat de concrete behoefte is, hoe wij daarbij kunnen helpen en wat de beste vorm van samenwerking is.

Viduro schijf werkwijze