Wie

Viduro is eind 2009 opgericht door Peter Deriks. Waarom? Er was en is een marktvraag naar een resultaatgericht, projectmatig marketing- en communicatiebureau. Inmiddels is Viduro gegroeid tot een bureau met vijf medewerkers gelegen in het buitengebied van Horst. We zijn actief in vele verschillende branches:  (maak)industrie, dienstverlening, overheid, onderwijs, logistiek, gebieds- & gebouwontwikkeling, leisure & toerisme, retail, zorg en agro, fresh & food.

We hebben diverse samenwerkingspartners uit de regio die helpen bij de uitvoering van de door ons geschreven strategische plannen. Partners zoals creatieve bureaus (onder andere Studio Spinazie), ontwerpers, DTP’ers, specialisten op het gebied van websites (zoals Forwart en Mindworkz) en social media (zoals Sociaal Kapitaal). Zo kunnen wij ons concentreren op de strategische vraagstukken en het creatieve denkwerk en zijn we verzekerd van specialisten die up-to-date zijn voor de uitvoering.

Viduro - Visie - Duurzaam - RouteViduro staat voor:

Visie. Toekomstgericht en een eigen kijk op vraagstukken.
Duurzaam. Bestendig, betrokken en met respect voor onze omgeving.
Route. Via de meest effectieve weg het beoogde doel bereiken.

Viduro is een bureau met wortels in Noord-Limburg. We voelen ons betrokken bij onze omgeving en steunen daarom diverse regionale initiatieven middels sponsoring en/of advies en uitvoering van marketing & communicatie.

Aangesloten bij het Office Inspiration Center

Viduro maakt onderdeel uit van het Office Inspiration Center. Het Office Inspiration Center heeft als missie om een plezierige, mentaal en fysiek gezonde en efficiënte werkomgeving te creëeren. Samen met andere organisaties werken we, ieder vanuit zijn eigen discipline, aan het creëren van deze optimale werkomgeving. Wanneer iemand trots is op de werkomgeving waarin hij acteert, wordt hij een ambassadeur van de organisatie. Een betere vorm van marketing en communicatie is moeilijk denkbaar. 

OIC_beeldmerk-paars