Maak kennis met

Peter Deriks

Peter Deriks

Voordat Peter van start ging met Viduro deed hij 12 jaar kennis en ervaring op in marketing en communicatie, zowel business to business als business to consumer. Hij werkte onder andere als coördinator marketingservicebureau bij Mertens BV; een toeleverancier aan de land- en tuinbouw en als communicatieadviseur bij Imagro BV; een communicatieadviesbureau voor agri, food en buitengebied. Ook bekleedde Peter de functie van marketeer bij attractiepark Toverland en was hij als manager communicatie betrokken bij de gebiedsontwikkeling Klavertje 4 in de regio Venlo. Met aanvullend Nima A en B en NGPR-A (via instituut Notenboom) op zak is hij een ervaren allround adviseur.

In zijn vrije tijd speelt Peter drums in een band, is hij actief lid van de Rotary in Venray, oud tafelaar (RT160) en is hij actief in verschillende verenigingen zoals D’n Dreumel en het Venrays Museum.

    06 / 10 58 28 37     LinkedIn

Yvonne Hermans

Yvonne Hermans

Yvonne heeft ruimschoots kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Ze heeft 7 jaar bij een internationaal bedrijf gewerkt als Marketing- & Communicatiemanager en is een echte creatieve denker. Ze heeft een gedegen opleiding op het gebied van marketing, zoals Nima Marketing B, Nima Marketing & Communicatie B en een Masterclass Branding.

Naast haar werk is Yvonne betrokken bij de Junior Kamer Venlo en medeverantwoordelijk voor de marketing en communicatie van Lekker Venlo.

    06 / 39 01 12 28     LinkedIn

Sacha Gommans

Sacha Gommans

Sacha denkt buiten de gebaande paden. Ze studeerde Bedrijfskunde (Master in Marketing) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is in 2011 afgestudeerd. De combinatie van haar analytische en organisatorische vaardigheden met haar vastberadenheid en verfrissende blik maakt dat zij u perfect kan ondersteunen bij strategische marketing communicatie vraagstukken. Haar kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie heeft ze de opgedaan bij een internationaal bedrijf, o.a. als Industrie Marketing & Communicatie Manager.

    06 / 18 49 49 94     LinkedIn

Niels van Gerven

Niels van Gerven

Niels legde met het afronden van de opleidingen communicatiewetenschap en strategische communicatie een brede basis voor een carrière in het marketing- en communicatievak. Na anderhalf jaar werkzaam te zijn geweest als marketing- en communicatieadviseur bij een accountancy- en belastingadvieskantoor, was Niels klaar om de stap naar Viduro te zetten. Niels is met zijn analytisch vermogen en creativiteit in staat om strategische marketing en communicatie vraagstukken op een adequate wijze aan te pakken. 

    06 / 28 96 93 10     LinkedIn

Roos Deriks

Roos Deriks

Roos Deriks verrichtte al sinds 2009 werkzaamheden voor Viduro, maar vanaf 2013 is zij vast in dienst getreden. Met haar ruime werkervaring en gedegen hbo+-opleiding (SPD) draagt zij bij aan het stroomlijnen van de processen binnen Viduro en verzorgt ze de personeelszaken, de financiële en projectadministratie.

    LinkedIn