Wat

Viduro, versterkt uw kracht.

Onze kracht ligt in het oplossen van strategische vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie. De ondernemer, marketingmanager, projectleider of verantwoordelijke bij de gemeente, instelling of provincie wil graag die ene groep consumenten, zakelijke klanten of bewoners bereiken. Dit om een product of dienst bekend te maken of om een bepaald standpunt te beïnvloeden. Maar hoe? Juist, daarvoor zijn wij.

Het startpunt is natuurlijk een gesprek waarin we de juiste vragen stellen. Vragen die de persoon laat nadenken over zijn eigen kracht en de kracht van het product, dienst of standpunt wat (beter) in de ‘markt’ moet worden gezet. Hierbij durven we kritisch te zijn. Met de antwoorden op deze wie, wat, waar, wanneer en hoe vragen, komen we tot de essentie van het vraagstuk. Alle antwoorden nemen wij mee en vervolgens gaan we aan de slag.

En dan? De kracht van de zender en zijn boodschap is helder, maar wat nu? Het omzetten van de plannen op papier naar daadwerkelijke realisatie en communicatie is net zo belangrijk. Het creatieve denkwerk doen we zelf. De uitvoering vindt onder onze regie plaats, in samenwerking met door ons zorgvuldig geselecteerde partners.

Wij bijten ons vast in een project, van strategie tot realisatie en laten pas los als dat kan. Dat geldt voor ieder project, van klein tot groot.

Viduro