Blog

 1. Roze vlak_v4

  Co-creatie & Co

  Door Oud collega op 13 juni 2013

  Een nieuwe smaak chips bepalen, zelf de vormgeving van je bankpas bepalen, een gepersonaliseerde verpakking ontwerpen of een compleet nieuw... Lees het artikel »

 2. ANGY-3747

  Vindt ze me echt leuk?

  Door Peter Deriks op 30 mei 2013

  Volgers, likes, clicks. We zijn met z’n allen helemaal into social media. We willen massa’s volgers en likes, anders tellen we niet... Lees het artikel »

 3. Roze vlak_v4

  Checklist: videomarketing

  Door Oud collega op 23 april 2013

  Filmpjes op YouTube, er zijn artiesten die hier hun hele carrière aan te danken hebben. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden. Ook... Lees het artikel »

 4. Roze vlak_v4

  Aandacht & Actie

  Door Oud collega op 22 april 2013

  We willen allemaal klanten voor ons product of dienst. Logisch. Maar is het benaderen van deze klanten ook zo logisch? Werkt hetgeen dat altijd... Lees het artikel »

 5. ANGY-3747

  Crisiscommunicatie

  Door Peter Deriks op 18 april 2013

  Er zijn veel incidenten die een crisis bij uw organisatie kunnen veroorzaken zoals uitgelekte brieven of mails, brand, ongelukken of schorsingen.... Lees het artikel »

 6. ANGY-3747

  Ik heb een idee....

  Door Peter Deriks op 25 februari 2013

  U bent enthousiast over een idee, u begint, u hebt even geen tijd, u wilt er weer mee aan de slag, maar wat u wilt komt niet... Lees het artikel »

 7. Roze vlak_v4

  Brand new

  Door Oud collega op 21 februari 2013

  De carnaval is achter de rug; de rode neuzen, groene pruiken en gele sjaals gaan weer voor een jaar de kast in. Back to reality, back to new... Lees het artikel »