Viduro cube-sessie: een snelle en doelgerichte sessie die jouw organisatie focus geeft

Viduro cube-sessie: een snelle en doelgerichte sessie die jouw organisatie focus geeft

20 mei 2021

Viduro cube-sessie: een snelle en doelgerichte sessie die jouw organisatie focus geeft

Ben jij een ondernemer die vooruitkijkt? Wil je een nieuwe bedrijfsstrategie ontwikkelen, een nieuwe markt aanboren, je positionering aanscherpen of heb je en verandervraagstuk? En ben je niet op zoek naar een theoretisch plan, maar naar een kritische analyse en een to-the-point aanpak. Dan is de Viduro cube-sessie wellicht iets voor jou!

Als ondernemer ben je continu bezig met de toekomst; de stip op de horizon. Je wilt je verder ontwikkelen om je organisatie toekomstbestendiger te maken. Maar wat zijn de juiste wegen om die stip te bereiken? De Viduro cube-sessie helpt je hierbij! Een snelle en doelgerichte pressure cooker-sessie die focus geeft. In een paar uur gaan we met een kleine groep dieper in op één vraagstuk aan de hand van de vier cubes. We brengen de vragen achter de vraag, de pijnpunten en de kansen in beeld. Dus geen dikke pak papier, maar een pragmatisch advies dat direct toepasbaar is.

Cube-sessie.JPG

Hoe gaan we te werk? 
We starten met een intake om jouw vraagstuk te bepalen en de vragen die bij jou en jouw organisatie leven in beeld te brengen. Zo kunnen we de sessie goed voorbereiden en weten we welke zaken extra aandacht nodig hebben. Op basis hiervan organiseren we de cube-sessie in de sessieruimte bij Viduro. We doorlopen vier cubes om de juiste strategische denklijnen en vervolgstappen in beeld te brengen. Als laatste stap brengen we de aanpak in beeld. We vatten de bevindingen uit de sessie kort en bondig samen in een document met strategische denklijnen voor de toekomst én concrete vervolgstappen en acties.

Wat levert het op?
Een cube-sessie is het ideale middel om snel en doelgericht je koers op hoofdlijnen te bepalen.

  • De korte duur en de begeleiding van Viduro dwingt je om keuzes te maken.
  • Forse tijdwinst omdat je snel en to-the-point aan de slag gaat.
  • Geen dik pak papier met uitwerking/onderbouwing die in de bureaula verdwijnt.
  • Snel duidelijkheid over de implicaties en prioriteiten van jullie ideeën.
  • Evengoed kwalitatieve en gefundeerde besluitvorming.
  • Strategische denklijnen voor de toekomst en daarmee controle over de strategische koers van je organisatie.
  • Concrete vervolgstappen en acties om mee aan de slag te gaan.

Interesse in een cube-sessie en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op of bekijk onze folder eens!

Terug naar het overzicht