Viduro B.V.

GGD Limburg-Noord

Wat kenmerkt de GGD binnen de Veiligheidsregio?

Het verhaal van GGD Limburg-Noord 

In de komende maanden gaan we samen met jullie het verhaal van GGD Limburg-Noord opstellen. We gaan de essentie van de GGD vangen in een kort en krachtig verhaal. Een gezamenlijk verhaal dat beschrijft waar we vandaan komen, waar we staan en waar we naartoe willen. Een centraal verhaal dat jij begrijpt, (h)erkent en kan toepassen in je werk. Waarom is onze GGD onmisbaar? En wat is de toegevoegde waarde van onze GGD? Dit werken we uit tot het verhaal van GGD Limburg-Noord. Het verbindt ons met elkaar, geeft richting in je werk en helpt om samen te werken naar eenzelfde doel! Want als iedereen individueel beseft aan welk groter doel hij/zij elke dag bijdraagt, zorgt dat voor een gezamenlijke drive waarmee we onze missie en visie gaan bereiken. 

Het verhaal van GGD Limburg-Noord maken we samen: vul het formulier in
Via onderstaand formulier halen we input op om het verhaal van GGD Limburg-Noord op te stellen. Met deze input gaan we in een aantal groepssessies met een afvaardiging van de GGD het verhaal van de GGD samenstellen.  

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met Miriam Peeters via miriam.peeters@vrln.nl of 06-11601463. 

Vragenlijst

1. Voor welke afdeling van de GGD werk je?

Meerkeuze

2. Kies hieronder een plaatje dat jij kenmerkend vindt voor GGD Limburg-Noord. Licht in het vak hieronder jouw keuze toe.

3. Welke woorden moeten er terugkomen in het verhaal van GGD Limburg-Noord?

4. Onze GGD is onderdeel van Veiligheidsregio Limburg-Noord. Wat maakt de GGD volgens jou uniek binnen die veiligheidsregio?

5. Verplaats je eens in de toekomst. Het is 2032. Je bent op een feestje en vertelt trots wat jouw werk betekent voor Noord- en Midden-Limburg. Wat zeg je?

6. De input uit deze vragenlijst vormt de basis voor drie sessies. Tijdens die sessies gaan we via creatieve werkvormen samen het verhaal van de GGD creĆ«ren. Doe je graag mee, meld je dan hieronder aan! 
Let wel: mochten er meer aanmeldingen komen dan er plekken zijn, dan selecteren we op een brede afvaardiging van alle geledingen van de GGD.

Meerkeuze