Viduro B.V.

GGD Limburg-Noord

Het verhaal van GGD Limburg-Noord

Het verhaal van GGD Limburg-Noord 

In de afgelopen maanden hebben we jullie input verzameld voor het verhaal van GGD Limburg-Noord. We ontvingen 74 ingevulde enquêtes, En 50 collega's hebben meegedacht tijdens één van de 4 interactieve sessies. Dank daarvoor!  

Deze waardevolle en eerlijke input is verwerkt tot de eerste versie van het verhaal. Graag willen we bij jullie toetsen wat je ervan vindt. 

In het verhaal is de essentie van onze GGD omschreven. Kort, krachtig en in jullie eigen woorden. Het beschrijft waar we vandaan komen, waar we voor staan, en waar we naartoe willen. De uiteindelijke definitieve versie verbindt ons met elkaar, geeft richting in ons werk en helpt om samen te werken aan één doel. Want als iedereen individueel beseft aan welk groter doel hij/zij elke dag bijdraagt, zorgt dat voor een gezamenlijke drive waarmee we onze missie en visie gaan bereiken! 

Laat ons weten wat jij van de eerste versie vindt!
Via onderstaand formulier vragen we jullie te reageren op deze eerste versie van het verhaal van de GGD. We hebben het voor jullie ingesproken en vragen jullie ernaar te luisteren. Het luisterfragment duurt een kleine 5 minuten. We zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden. 

Bedenk je dat het verhaal straks, als het klaar is, nog mooi vormgegeven wordt en uitgevoerd in beleid van o.a. de organisatie, HR en Communicatie. 

Met jullie input gaan we in een laatste sessie met een afvaardiging van de GGD het verhaal van de GGD afronden.  

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met Miriam Peeters via miriam.peeters@vrln.nl of 06-11601463. 

Vragenlijst

1. Vind je dat dit verhaal goed beschrijft wie we zijn?  

Meerkeuze

2. Licht in het vak hieronder jouw keuze toe.

3. Herken je de richting waar onze GGD in de toekomst op gaat?

Meerkeuze

4. Licht je keuze toe

5. Zijn er punten die je nog mist in het verhaal?

6. Heb je een idee voor de titel van het verhaal?

7. Heb je een idee voor de vormgeving van het verhaal?