Bij Viduro helpen we je graag bij jouw strategisch vraagstuk. Zo werken onze adviseurs voortdurend aan de ontwikkeling van onze producten. Producten waarmee we samen  voor impact zorgen als het gaat om jouw strategisch vraagstuk. Hieronder een greep uit ons aanbod. 

Helpdesk voor Omgevingsparticipatie en -communicatie

Viduro heeft samen met Knape Advies de Helpdesk voor Omgevingsparticipatie en –communicatie ontwikkeld. Een handleiding die projectleiders, beleidsmedewerkers en communicatieadviseurs helpt om de juiste belanghebbenden op het juiste moment te betrekken. In deze helpdesk hebben we alle stappen, vragen en hulpmiddelen, die je nodig hebt voor een goede participatie- en communicatiestrategie én de uitvoering daarvan verzameld. De adviseurs van zowel Knape Advies als Viduro adviseren en begeleiden al jarenlang overheden en bedrijven op het gebied van omgevingsmanagement. De kennis en ervaring die zij de afgelopen jaren hebben opgedaan delen zij graag met andere professionals via deze helpdesk. Of je nu bezig bent met het opstellen van een Omgevingsvisie, een Regionale Energie Strategie, plannen maakt voor een concrete gebiedsontwikkeling of een initiatief wilt toetsen aan de participatie eisen van de Omgevingswet. Deze helpdesk helpt je op weg!

Ga naar de helpdesk

Zelf aan de slag met Omgevingsparticipatie en –communicatie? Schrijf je in voor de workshop!

stockfoto helpdesk 1.jpeg

Viduro cube-sessie

Viduro Sessieruimte

Als ondernemer ben je continu bezig met de toekomst; de stip op de horizon. Je wilt je verder ontwikkelen om je organisatie toekomstbestendiger te maken. Maar wat zijn de juiste wegen om die stip te bereiken? De Viduro cube-sessie helpt je hierbij! Een snelle en doelgerichte sessie die focus geeft. In een paar uur gaan we met een kleine groep dieper in op één vraagstuk aan de hand van vier cubes. We brengen de vragen achter de vraag, de pijnpunten en de kansen in beeld. Je gaat naar huis met strategische denklijnen voor de toekomst én concrete vervolgstappen en acties.

Meer weten over de cube-sessie?