Procesmanagement en projectbegeleiding

Procesmanagement is een vak apart.

De weg naar een bepaald doel loopt niet altijd via een rechte lijn. Je hebt met verschillende stakeholders en belangen te maken waar rekening mee gehouden dient te worden. Viduro is in staat om de structuur te bieden die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

In een proces is het belangrijk om de grote lijn te blijven zien. Veel verschillende belangen en meningen worden vaak als hinderend en vertragend gezien. Door een proces op de juiste manier in te richten, hoeft dit niet het geval te zijn. Denk aan het in kaart brengen van de stakeholders, het ophalen van input bij de verschillende doelgroepen en het maken van een overzichtelijke en haalbare planning. Een planning waarin we zorgen dat alle aandachtspunten behandeld zijn en waarmee betrokkenen weten wanneer iets van hen wordt verwacht. Wij treden op als verbinder en brengen waar nodig de juiste partijen bij elkaar.  

 

Projectbegeleiding.

Voor veel mensen is projectmanagement een woord waar ze zenuwachtig van worden. Bij Viduro iets waar we continu mee bezig zijn en waar we onze klanten mee ondersteunen. Elk project is anders en heeft een andere aanpak nodig. Viduro is in staat om de aanpak te kiezen die het beste resultaat oplevert.

De spin in het web

We pakken een nieuwe opdracht vanaf het begin proactief en met twee handen aan. Met gesprekken brengen we in kaart wat een organisatie nodig heeft en welke acties daaraan vasthangen. Terwijl wij de eerste lijntjes met betrokken partijen uitzetten, maken we een heldere planning. Vooral bij grote opdrachten geeft dit een opdrachtgever rust en houvast. 

Viduro blijft voor de opdrachtgever het eerste (en meestal enige) aanspreekpunt. Wij briefen op basis van de gesprekken met de klant de vormgever, de websitepartij of andere specialisten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om te bepalen of het resultaat de lading dekt. Pas als wij tevreden zijn , krijgen onze klanten het te zien. Wij zijn niet alleen eindverantwoordelijk, maar voelen ons dat ook écht!