ACB Solutions

ACB_logo

Opdracht: ACB Solutions uit Horst verzorgt oplossingen om productie- en logistieke processen efficiënter en effectiever in te richten; van transportbanden tot volledige constructies.

Om het totaalpakket meer uit te dragen, hebben we voor ACB Solutions een herpositioneringtraject uitgevoerd. Door middel van een kernwaardensessie en onderzoek zijn de kernwaarden en het onderscheidend vermogen vastgesteld. Dit is vervolgens uitgewerkt in marktpositie en marktcampagne inclusief nieuwe huisstijl en pay-off. Op dit moment begeleiden wij ACB in de uitvoering van de marktbenadering. De nieuwe website is gelanceerd en de eerste digitale nieuwsbrieven zijn aan het klantenbestand verstuurd.

Ralph Wijnands, Financieel Directeur ACB Solutions: 'Samen met Viduro hebben we een sterke basis ontwikkeld voor onze toekomstige marktbenadering. We hebben nu een duidelijke visie vertaald naar concrete tools om dit te bereiken. Naast de strategische herpositionering, verzorgt Viduro op dit moment ook de uitvoering van de middelen. Viduro weet strategie en creatie perfect te combineren.'