Brightlands Maastricht Health Campus

Brightlands Maastricht Health Campus

Voor Brightlands Maastricht Health Campus verzorgt Viduro diverse marketing- en communicatieopdrachten, zowel strategie als uitvoering.

Opdracht: Voor het project Eat Well realiseerden we een promotiefilm dat getoond werd tijdens de opening van het Academisch jaar. Viduro verzorgde het concept en script van de film. Daarnaast verzorgde we de regie en begeleiding van de productiepartner.

Opdracht: We verzorgden een gebouwmarketing- & communicatietraject gericht op het in de markt zetten van een nieuw te verschijnen gebouw op de campus. Viduro ontwikkelde, aan de hand van diverse sessies en aanvullend marktonderzoek, een passende positionering. Ook vertaalden we deze positionering naar een concrete marktcampagne gericht op de profilering van het gebouw en ter ondersteuning van acquisitie.

Opdracht: Voor Brightlands Maastricht Health Campus schreven we een strategisch communicatieplan gericht op het branden van de campus nationaal en internationaal. We adviseerden in de positionering, merkenstructuur en communicatiestrategie en vertaalde dit naar een middelenadvies.