Dentsply Sirona: Arbeidsmarktcommunicatie 

Dentsply Sirona logo

Dentsply Sirona zoekt magazijnmedewerkers

Dentsply Sirona, gevestigd op Trade Poort Noord In Venlo, is marktleider in het leveren van producten aan professionals in de tandheelkunde. Vanwege een enorme groei hebben ze komende maanden veel nieuwe collega’s nodig. Collega’s, die samen met de andere magazijnmedewerkers ervoor zorgen dat de producten tijdig geleverd worden bij de tandheelkundige professionals. Collega’s die passen binnen de organisatie.

Medewerkers centraal

Viduro heeft Dentsply Sirona geholpen met hun vraag. Bij de start van dit traject hebben we de huidige medewerkers van Dentsply Sirona geïnterviewd. Waarom werken ze bij Dentsply Sirona? Wat maakt het werk leuk? Waarin verschilt dit logistieke bedrijf van anderen? We wilden de verhalen horen van de huidige medewerkers, hun laten meedenken hoe we leuke, nieuwe collega’s konden aantrekken. Naast de input van de medewerkers hebben we een analyse gemaakt van de markt en de doelgroep. Dit alles samen heeft geresulteerd in een campagne die uitdraagt waar Dentsply Sirona voor staat en wat past bij hun cultuur. We gebruiken in de campagne de overkoepelende boodschap:  Wij waarderen jou.

De campagne

In de campagne staan de huidige medewerkers centraal. Wie zijn zij en waarom werken ze graag bij Dentsply Sirona? Op welke wijze voelen zij zich gewaardeerd? Naast fotografie hebben we ook filmpjes ontwikkeld die we inzetten bij diverse online media kanalen.

We bereiken de potentiele medewerker door de inzet van Social Media: Facebook. Een medium dat door de doelgroep veel gebruikt wordt. Naast Social Media worden ook Google, diverse vacaturesites en uitzendbureaus ingezet om het bedrijf en de vacatures onder de aandacht te brengen.

Dentsply Sirona

 

Elke vraag vergt een andere aanpak

De inzet van arbeidsmarktcommunicatie moet echt bij een bedrijf passen. Wat je naar de buitenwereld communiceert, moet ook daadwerkelijk waargemaakt worden. Iets beloven en het niet kunnen waarmaken is funest. Je wilt immers die personen aantrekken die echt bij jouw bedrijf passen én dat ze voor een lange periode blijven….  

PS. Nieuwsgiering geworden naar Dentsply Sirona of ben je zelf op zoek naar een nieuwe baan als magazijnmedewerker, Warehouse supervisor of Backline customer Service? Solliciteren kan natuurlijk!  

https://werkenbijdentsplysirona.nl/

 

Voor dit project werken we samen met Effecty, een bedrijf dat de online campagne implementeert en optimaliseert.