Martin Cuypers 

MC-Logo_Groen

Opdracht: Martin Cuypers heeft in 2013 het Office Inspiration Centre geopend. Hiermee wil Martin Cuypers ook architecten, projectleiders en interieurstylisten aanspreken. Martin Cuypers adviseert in de optimale inrichting van kantoorpanden, zorgcentra en multifunctionele centra. MKB bedrijven en particulieren blijven ook interessante doelgroepen. De adviezen, turn-key oplossingen en inspiratie kwamen op de oude website echter niet tot hun recht. Daarom schreef Martin Cuypers een pitch uit. Samen met Studio Spinazie heeft Viduro de opdracht binnengehaald en uitgevoerd. 

Met de slogan GET INSPIRED en het Office Inspiration Centre als uitgangspunt, is de nieuwe website vormgegeven door Studio Spinazie. Viduro heeft dit volledig begeleid en de teksten voor de website geschreven. De website is technisch gerealiseerd door Mindworkz. Daarnaast stelde Viduro een social media strategie in en is een advies gedaan in de in te zetten campagnemiddelen om het Office Inspiration Centre onder de aandacht te brengen.

Hieronder enkele campagnemiddelen:

Get Inspired - Twitter Get Inspired - staande banner Get Inspired - staande banner 2 Get Inspired - liggende banner Get Inspired - liggende banner