Mosae Vita

V023_093_Viduro_MHC_MosaeVita_logo_kleur_w

Opdracht: voor een nieuw te verschijnen initiatief op de Maastricht Health Campus, verzorgde Viduro de positionering, naamgeving, pay-off en de complete styling.

Het creëren van een gezond leven door een bewuste leefstijl met de inzet van gezonde voeding en beweging; dát staat centraal binnen Mosae Vita. Op de Maastricht Health Campus verrijst een omgeving waarin de bevolking en behandelaars gezondheid beleven en betrokken worden bij de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten die mensen helpen een bewust gezond leven te leiden. Kortom: Beleef gezondheid – zo werken we samen aan een gezond Limburg.

Viduro werkte de positionering voor het gebouw en het concept uit, gebaseerd op diverse sessies en interviews met betrokkenen. Dit werd vervolgens vertaald naar een aansprekende pay-off: beleef gezondheid, plus een kleurrijke styling. De actieve houding voor een gezonde levensstijl, beleving en bewustwording staan centraal in de styling gericht op het individu. De styling is kleurrijk en dynamisch opgebouwd en straalt actie, inspiratie, verbondenheid en beleving uit.

Styling MosaeVita