Regio van de Smaak TV

Regio_vdSmaak_logo_fc

Bekijk de uitzendingen hier! Op eigen initiatief werkte Viduro een idee voor een TV programma uit.

Aanleiding hiervoor is de benoeming van Regio Venlo, Hoofdstad van de Smaak. We zijn namelijk trots op onze smaakvolle regio en willen graag de diversiteit van de regio in kaart brengen. Samen met Beeldwerk.TV staat Viduro aan de basis van dit TV programma, waarvan 21 maart 2013 de eerste opname plaatsvindt tijdens de officiële aftrap van Regio Venlo, Hoofdstad van de Smaak.

Het TV programma behelst 10 afleveringen en wordt door de lokale omroepen in de Regio Venlo uitgezonden. De opnamelocaties variëren per aflevering en vinden plaats bij evenementen in de gehele Regio Venlo die gerelateerd zijn aan smaak. De opname crew trekt dus als een carroussel door Noord-Limburg. Presentatrice van het programma is Vivienne Curvers van het bureau Zilver uit Venlo.

Per aflevering komen een aantal vaste onderdelen terug, zoals een interview met een Smaakmaker uit de Regio Venlo. Ook nodigen we inwoners uit om gerechten te bereiden en te laten proeven tijdens de opnames.

Nieuwsgierig wanneer er een opname bij u in de buurt is? Of nieuwsgierig wanneer uw favoriete product centraal staat en wanneer u dus uw zelf bereide gerecht kunt laten proeven? Houd de social media kanalen in de gaten of neem contact met ons op! Volg ons via Twitter en Facebook. Volg ook de Regio Venlo, Hoofdstad van de Smaak via Twitter en Facebook!

Bekijk de laatste aflevering hieronder. Voor alle afleveringen, kijk op YouTube!