Salarispoint

Logo-salarispoint

Opdracht: In 2014 bestaat Salarispoint 10 jaar. Salarispoint is gevestigd in Oirlo. De kernactiviteiten bestaan uit Salarisadministratie, HRM en Payroll. Een no-nonsense organisatie die met hun deskundigheid en specialisme onafhankelijk advies geven.

Viduro ondersteunde Salarispoint met het uitrollen van met name de tak Payroll en bedacht een creatieve marktcampagne. Deze werd toegepast op de 10-jarige jubileummailing naar klanten en potentials die Studio Spinazie ontworpen heeft. Ook schreven we het persbericht omtrent het 10-jarig jubileum en begeleidde we in het versturen hiervan. 

We hebben een scherpe mailing bedacht en in samenwerking met Studio Spinazie uitgewerkt, om uit te sturen naar potentials. In totaal zijn vier varianten uitgewerkt, verschillend in branche en regio. Iedere potential ontvangt een mailing met een voor hem/haar herkenbare ondernemer met testimonial op de voorzijde om de ontvanger gericht aan te spreken en te interesseren.

Mailing Salarispoint - alle varianten Mailing Salarispoint - agro Mailing Salarispoint - dienstverlening Mailing Salarispoint - dienstverlening brabant Mailing Salarispoint - agro brabant