Salet Woonidee & Atelier

Salet Logo-WoonideeAtelier-FC

Salet Gordijnenatelier is een familiebedrijf wat een grote traditie heeft in het maken en leveren van raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit. Vanuit een strategische keuze was het wenselijk om Salet Gordijnenatelier in de markt te herpositioneren. Het was namelijk onvoldoende bekend waar Salet Gordijnenatelier voor staat. Er is een nieuwe "stip op de horizon" geplaatst. Naast een intensieve bouwperiode om Salet in een nieuw jasje te steken en de showroom te vergroten, mochten wij de marketing & communicatie oppakken.

Nadat samen de nieuwe richting was bepaald en was vastgesteld hoe Salet zich in de markt wil profileren, hebben we de doorvertaling naar de marktcampagne gemaakt. Met de slogan: Stof tot nadenken.

De creatieve uitwerking resulteerde in een nieuwe naam, Salet Woonidee & Atelier, en logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. De creatieve uitwerking hebben we samen opgepakt met Studio Spinazie en de website is gerealiseerd door Forwart.

Verder hebben we de opening van Salet Woonidee & Atelier begeleid. Zie hieronder een impressie van alle communicatie-uitingen:

Salet-Fourmule Salet autobeletteringSalet Flyer 1Salet flyer 2 Salet prijskaartje Salet op stof Salet Opening 1 Stof tot nadenken + fourmuleUitnodiging Salet