SMART Logistics Centre Venlo

SmartLogisticsCentreVenlo_logo

Opdracht: SMART Logistics Centre Venlo is een samenwerking tussen bedrijven, instellingen en overheid, gericht op het positioneren van de regio Venlo als logistieke hotspot van Europa.

Viduro heeft hier een positionpaper voor geschreven en in samenwerking met Studio Spinazie het logo en de huisstijl voor ontwikkeld, vastgelegd in een huisstijlhandboek. Samen met ANGY Photodesign verzorgden we de huisstijlfotografie.

Voor de lancering van SMART Logistics Centre Venlo, bedacht en ontwierpen we een gadget met infographic om kort en krachtig uit te kunnen leggen waar SMART LCV voor staat en wat het inhoudt.

Tevens realiseerden we in samenwerking met Image-in een film over railvervoer. Bovendien verzorgden we de teksten voor de website, die door Forwart is ontwikkeld. Ook mochten we het actieprogramma opmaken in samenwerking met Studio Spinazie en maakten we vier banners die tijdens het bezoek van Minister Schultz in de Maaspoort voor een ontvangst in stijl zorgden. Minister Schultz en overige aanwezigen ontvingen bovendien een USB-stick van SMART LCV, verzorgd in samenwerking met E-relatiegeschenken. Op deze USB-stick stond het actieprogramma alsmede de railfilm en een presentatie.

140708_SMART Infographic DEF - prf 4 SMART Omslag roll-up banners SMART LCV