Talent & Training

Talent & Training

Eendaagse Masterclass Imago vs. Identiteit

Beschikbaarheid

DatumLocatieTarief *Inschrijven
Dinsdag 1 november 2022, 9.30 - 16.30uViduro, Horst€695,- p.p. (incl. cateringarrangement)Schrijf je hier in

Niveau: beginner

*Prijzen zijn exclusief btw. 

HOGE RESOLUTIE Viduro (30 maart 2021) (22).jpg

Programma
Ben jij een startende marketing- of communicatieprofessional of ben je verantwoordelijk voor het merk van jouw bedrijf, product of dienst? In deze masterclass leer je alles over hoe je een sterk merk bouwt. Een merk komt tot leven door drie onderdelen: communicatie, symbolen en gedrag. Hoe zorg jij er voor dat jouw merk ook in symboliek en gedrag van je organisatie herkenbaar is?  We staan stil bij jouw bedrijf of organisatie en houden je een spiegel voor. Wat zijn belangrijke kenmerken van jouw organisatie? Herkennen jouw doelgroepen dat? En hoe kun je de herkenbaarheid van je merk vergroten? Je leert hoe je de verschillen tussen identiteit, imago en het gewenste imago overbrugt. Je gaat naar huis met praktische tips voor het bouwen aan en onderhouden van de identiteit van jouw organisatie.

Download de flyer

Wat krijg je?
Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Bij je inschrijving is een koffie-thee arrangement en een luxe lunch inbegrepen. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.         

Contact
Meer weten over deze Masterclass? Neem contact met ons op!

Over de trainer: Niels van Gerven
Niels legde met het afronden van de opleidingen communicatiewetenschap en strategische communicatie een brede basis. Als strategisch adviseur geeft hij leiding aan diverse vraagstukken op het gebied van business, marketing en communicatie. Overheid, zorg of bedrijfsleven, geen sector is Niels vreemd. Met zijn kennis van actuele thema’s en creativiteit is hij een energieke en bevlogen trainer. Niels neemt je graag mee in de wereld van imago en identiteit!

Niels - talent en training
Sacha - talent en training

Over de trainer: Sacha Nabuurs
Sacha studeerde Bedrijfskunde (Master in Marketing) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heeft dit later aangevuld met Nima C business modeling. Op basis haar bedrijfskundige achtergrond leidt Sacha veranderprocessen binnen én buiten Viduro. Ze kent het klappen van de zweep op het vlak van organisatieontwikkeling en business modeling. Met haar analytische vaardigheden en verfrissende blik zet zij jou aan het denken over jouw organisatiedoelen en -strategie.

Over de trainer: Linda Gommans
Met ruime ervaring op het gebied van strategie en communicatie, is Linda een veelzijdige docent. Als communicatieadviseur voor de overheid en in het onderwijs leidde ze diverse lokale, regionale en internationale projecten. Ook werkte ze als marketingmanager in de dienstverleningssector. Linda is een kei in visievorming en de vertaling daarvan naar communicatiestrategieën en -middelen. Die kennis en ervaring brengt ze het liefst over op andere professionals. Ze is opgeleid als communicatiecoach en –trainer en brengt jou graag de kneepjes van het vak bij! 

Linda - talent en training2