Talent & Training

Talent & Training

Eendaagse Masterclass Adviesvaardigheden

Beschikbaarheid

DatumLocatieTarief *Inschrijven
Woensdag 5 oktober 2022, 9.30 - 16.30uViduro, Horst€695,- p.p. (incl. cateringarrangement)Schrijf je hier in

Niveau: beginner/gevorderd

*Prijzen zijn exclusief btw.

Mayke - talent en training

Programma
Deze masterclass is geschikt voor beginnende en gevorderde adviseurs uit alle expertisegebieden. Of je nu beleids- of bestuursadviseur bij een overheidsinstelling bent, HR-adviseur in de zorg of Managementconsulent voor de directie van een bedrijf of instelling. In deze masterclass leer je hoe je stevige klantrelaties bouwt binnen én buiten jouw organisatie. Wat zijn succesfactoren voor een goed adviesgesprek? Wat maakt jou een goede adviseur? En hoe ga je om met weerstand? Je leert in deze masterclass actief luisteren en schakelen tussen verschillende adviesrollen. Zo neemt de kwaliteit én acceptatie van je adviezen toe!

Download de flyer

Wat krijg je?
Kom je een masterclass of training volgen in het Viduro opleidingscentrum? Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Bij je inschrijving is een koffie-thee arrangement en een luxe lunch inbegrepen. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Contact
Meer weten over deze Masterclass? Neem contact met ons op!

Over de trainer: Linda Gommans
Met ruime ervaring op het gebied van strategie en communicatie, is Linda een veelzijdige docent. Als communicatieadviseur voor de overheid en in het onderwijs leidde ze diverse lokale, regionale en internationale projecten. Ook werkte ze als marketingmanager in de dienstverleningssector. Linda is een kei in visievorming en de vertaling daarvan naar communicatiestrategieën en -middelen. Die kennis en ervaring brengt ze het liefst over op andere professionals. Ze is opgeleid als communicatiecoach en –trainer en brengt jou graag de kneepjes van het vak bij! 

Linda - talent en training2