Talent & Training

Talent & Training

Tweedaagse Training Communicatieadviseur in positie

Beschikbaarheid

DatumLocatie Tarief *Inschrijven
Woensdag 14 september 2022, 9.30 - 16.30u & woensdag 5 oktober 2022, 9.30 - 16.30uViduro, Horst€1390,- p.p. (incl. 2x cateringarrangement)Schrijf je hier in

Niveau: gevorderd

*Prijzen zijn exclusief btw.

Mayke - talent en training

Programma dag 1: Effectief communiceren
Deze training is geschikt voor communicatiemedewerkers die de stap naar adviseur willen maken. Hoe effectief is jouw communicatie? Hoe ga je een vraagstuk te lijf? En hoe werk je jouw advies uit in een communicatieplan? In de eerste trainingsdag leer je een gedegen omgevingsanalyse te maken. Je vertaalt stakeholders naar doelgroepen, communicatiekanalen en –middelen. Je leert hoe het menselijk brein werkt en hoe je daar slim gebruik van kunt maken. 

Programma dag 2: Adviesvaardigheden
In de tweede trainingsdag besteden we aandacht aan je hoe je stevige klantrelaties bouwt binnen én buiten jouw organisatie. Wat zijn succesfactoren voor een goed adviesgesprek? Wat maakt jou een goede adviseur? En hoe ga je om met weerstand? Je leert in deze actief luisteren en schakelen tussen verschillende adviesrollen. Zo neemt de kwaliteit én acceptatie van je adviezen toe!

Download de flyer

Wat krijg je?
Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Bij je inschrijving is een koffie-thee arrangement en een luxe lunch inbegrepen. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.         

Contact
Meer weten over deze Masterclass? Neem contact met ons op!

Over de trainer: Linda Gommans
Met ruime ervaring op het gebied van strategie en communicatie, is Linda een veelzijdige docent. Als communicatieadviseur voor de overheid en in het onderwijs leidde ze diverse lokale, regionale en internationale projecten. Ook werkte ze als marketingmanager in de dienstverleningssector. Linda is een kei in visievorming en de vertaling daarvan naar communicatiestrategieën en -middelen. Die kennis en ervaring brengt ze het liefst over op andere professionals. Ze is opgeleid als communicatiecoach en –trainer en brengt jou graag de kneepjes van het vak bij! 

Linda - talent en training2