Talent & Training

Talent & Training

Eendaagse Masterclass Effectief Communiceren

 

Wil je alvast wat meer informatie over de Masterclass Effectief Communiceren? Neem gerust contact met ons op! 

DatumLocatieTarief *Inschrijven
Woensdag 14 september 2022, 9.30 - 16.30u Viduro, Horst€695,- p.p. (incl. cateringarrangement)Schrijf je hier in
Woensdag 7 december 2022, 9.30 - 16.30u Viduro, Horst€695,- p.p. (incl. cateringarrangement)Schrijf je hier in

Niveau: beginner

*Prijzen zijn exclusief btw.

Header talent en training

Programma
Wil je effectiever leren communiceren? Dan is deze masterclass geschikt voor jou. Of je nu beginnend communicatiemedewerker bent of een andere professionele achtergrond hebt waarin communicatie een rol speelt. Hoe werkt communicatie? Wanneer is communicatie effectief? En hoe breng jij jouw boodschap beter over? In deze ééndaagse masterclass gaan we in op het kiezen van de juiste doelgroepen, communicatiekanalen en –middelen. Je leert hoe het menselijk brein werkt en hoe je daar slim gebruik van kunt maken. Aan het eind van de dag kun je je eigen kernboodschap schrijven en weet je op welke manier je het meest effectief communiceert.

Download de flyer

Wat krijg je?
Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Bij je inschrijving is een koffie-thee arrangement en een luxe lunch inbegrepen. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Contact
Meer weten over deze Masterclass? Neem contact met ons op!

Over de trainer: Linda Gommans
Met ruime ervaring op het gebied van strategie en communicatie, is Linda een veelzijdige docent. Als communicatieadviseur voor de overheid en in het onderwijs leidde ze diverse lokale, regionale en internationale projecten. Ook werkte ze als marketingmanager in de dienstverleningssector. Linda is een kei in visievorming en de vertaling daarvan naar communicatiestrategieën en -middelen. Die kennis en ervaring brengt ze het liefst over op andere professionals. Ze is opgeleid als communicatiecoach en –trainer en brengt jou graag de kneepjes van het vak bij! 

Linda - talent en training2
Kim - talent en training2

Over de trainer: Kim Janssen
Kim is een doorgewinterde communicatiestrateeg. Ze is strategisch en creatief, doortastend en idealistisch. Na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen werkte ze bij verschillende organisaties in de maatschappelijke sector. Zo startte ze bij de Vrije Universiteit Amsterdam , deed ze ruime ervaring op bij een grote zorgorganisatie en leverde ze een belangrijke communicatieve bijdrage aan het wijkontwikkelingsproces van de Roermondse wijk Donderberg.