Talent & Training

Talent & Training

Eendaagse Masterclass Omgevingscommunicatie: Factor C Basis

Beschikbaarheid

DatumLocatieTarief *Inschrijven
Woensdag 9 november 2022, 9.30 - 16.30uViduro, Horst€695,- p.p. (incl. cateringarrangement)Schrijf je hier in

Niveau: beginner/gevorderd

*Prijzen zijn exclusief btw.

Kim - talent en training - header

Programma
Deze masterclass is geschikt voor beginnende en gevorderde communicatieprofessionals die de omgeving in hun communicatieaanpak centraal willen stellen. Factor C is een bekende methodiek voor omgevingscommunicatie, maar ook voor de zorg, non-profit en bedrijfsleven biedt Factor C waardevolle aanknopingspunten. Het resultaat van Factor C is een communicatieplan dat werkt! In deze masterclass gaan we in op de drie pijlers van Factor C: Krachtenveld, Kernboodschap en Kalender. Je leert hoe je een gedegen omgevingsanalyse maakt en hoe je van stakeholders doelgroepen maakt. Na afloop van deze masterclass ken je de onderdelen van Factor C en weet je hoe je op basis van je Krachtenveldanalyse een stevige Kernboodschap én een concrete Kalender voor je communicatieacties opstelt. De methodiek Factor C voor omgevingscommunicatie is ontwikkeld voor de overheid door CommunicatieRijk. 

Download de flyer

Wat krijg je?
Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Bij je inschrijving is een koffie-thee arrangement en een luxe lunch inbegrepen. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Contact
Meer weten over deze Masterclass? Neem contact met ons op!

Over de trainer: Linda Gommans
Met ruime ervaring op het gebied van strategie en communicatie, is Linda een veelzijdige docent. Als communicatieadviseur voor de overheid en in het onderwijs leidde ze diverse lokale, regionale en internationale projecten. Ook werkte ze als marketingmanager in de dienstverleningssector. Linda is een kei in visievorming en de vertaling daarvan naar communicatiestrategieën en -middelen. Die kennis en ervaring brengt ze het liefst over op andere professionals. Ze is opgeleid als communicatiecoach en –trainer en brengt jou graag de kneepjes van het vak bij! 

Linda - talent en training2
Kim - talent en training2

Over de trainer: Kim Janssen
Kim is een doorgewinterde communicatiestrateeg. Ze is strategisch en creatief, doortastend en idealistisch. Na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen werkte ze bij verschillende organisaties in de maatschappelijke sector. Zo startte ze bij de Vrije Universiteit Amsterdam , deed ze ruime ervaring op bij een grote zorgorganisatie en leverde ze een belangrijke communicatieve bijdrage aan het wijkontwikkelingsproces van de Roermondse wijk Donderberg.