Talent & Training

Talent & Training

Eendaagse Masterclass Media & Crisismanagement

Beschikbaarheid

DatumLocatieTarief *Inschrijven
Dinsdag 11 oktober 2022Viduro, Horst€695,- p.p. (incl. cateringarrangement)Schrijf je hier in

Niveau: gevorderd

*Prijzen zijn exclusief btw.

Talent en training - De melding

Programma
Deze masterclass is geschikt voor de meer ervaren bestuurder, directeur, secretaris, woordvoerder of communicatieadviseur. Hoe organiseer ik een crisis ? Welke protocollen gaan ‘lopen’ ? Waar bestaat mijn crisisteam uit? Heb jij bij een crisis contact met journalisten?  Sta je als bestuurder zelf in de spotlights of treed je op als woordvoerder of als adviseur van het bestuur of de directie? Hoe ga je om met onverwachte persvragen? Een draaiende camera onder je neus? Bij een crisis bepaalt het organiseren van de crisis en het optreden in de media in grote mate de publieke opinie over jouw organisatie. Onbeholpen activiteiten en reacties maken een crisis erger, een geslaagd intern- en media-optreden versterkt bij iedereen het vertrouwen in een goede afloop. In deze masterclass voor bestuurders, directies/managers en communicatieadviseurs leer je de bijzondere dynamiek van een crisis begrijpen. Met aansprekende voorbeelden, praktijksituaties, oefeningen en rollenspellen leer je situaties te herkennen en adequaat te handelen.

Download de flyer

Wat krijg je?
Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Bij je inschrijving is een koffie-thee arrangement en een luxe lunch inbegrepen. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.  

Contact
Meer weten over deze Masterclass? Neem contact met ons op!

Over de trainer: Rik van Druten en Peter Deriks
De Melding crisiscommunicatiebureau is een samenwerking van Rik van Druten en Peter Deriks. Beiden hebben hun sporen in de crisismanagement en -communicatie al ruimschoots verdiend. Als oud-journalist en ervaren interim-woordvoerder doorziet Rik van Druten razendsnel essentie en context, óók van complexe problemen. Rik werkte onder meer voor de chemische industrie, overheid en zorgverzekeraars.

Peter Deriks stond voor hete vuren in het MKB en bij de overheid. De vertaling van verwachtingen van stakeholders naar toepasbare organisatie en communicatie voor de ontvanger maakt van hem een strategisch sterke hands-on en stressbestendige organisator en communicator. 

De melding.JPG