Talent & Training

Talent & Training

September Sessies

Beschikbaarheid

September SessieLocatie TariefInschrijven
Effectief Communiceren - Vrijdag 17 september 2021, 9.00-13.00u Viduro, Horst€395,- p.p. (incl.  cateringarrangement)Schrijf je hier in
Adviesvaardigheden - Vrijdag 24 september 2021, 9.00 - 13.00uViduro, Horst€395,- p.p. (incl.  cateringarrangement) Schrijf je hier in
Imago vs. Identiteit - Woensdag 29 september, 9.00 - 13.00uViduro, Horst€395,- p.p. (incl.  cateringarrangement) Schrijf je hier in
Factor C Basis - Donderdag 30 september, 9.00 - 13.00uViduro, Horst€395,- p.p. (incl.  cateringarrangement) Schrijf je hier in

 

LAGE RESOLUTIE Viduro (30 maart 2021) (11).jpg

September Sessies

Na de zomer weer fris en energiek aan je werk beginnen? Laat je inspireren tijdens de September Sessies van Viduro Talent & Training! In vier ochtenden poetsen we jouw skills weer op. Kom terug in je professionele kracht en maak een stevige start van je nieuwe werkjaar! 

In de September Sessies komen onze Masterclasses en Trainingen in verkorte vorm voorbij. In één dagdeel proef je van het beste dat Viduro Talent & Training jou te bieden heeft.  

Kom proeven!
Aan de September Sessies neem je deel voor het eenmalige tarief van €395,- per deelnemer. Smaakt jouw Sessie naar meer en besluit je de volledige masterclass of training te volgen? Dan ontvang je bij je inschrijving €395,- korting! De September Sessies vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Bij je inschrijving is een koffie-thee arrangement en een luxe lunch inbegrepen. 

Download de flyer

Effectief Communiceren 

September Sessie: vrijdag 17 september, 9-13u

Voor wie?
Wil je effectiever leren communiceren? Dan is deze masterclass geschikt voor jou. Of je nu beginnend communicatiemedewerker bent of een andere professionele achtergrond hebt waarin communicatie een rol speelt.

Inhoud

Hoe werkt communicatie? Wanneer is communicatie effectief? En hoe breng jij jouw boodschap beter over? In deze September Sessie gaan we in op het kiezen van de juiste doelgroepen, communicatiekanalen en –middelen. Aan het eind van de ochtend weet je op welke manier je het meest effectief communiceert.

Schrijf je hier in

Imago vs. Identiteit

September Sessie: woensdag 29 september, 9-13u

Voor wie?
Ben jij een startende marketing- of communicatieprofessional of ben je verantwoordelijk voor het merk van jouw bedrijf, product of dienst? In deze September Sessie leer je alles over hoe je een sterk merk bouwt. 

Inhoud
Een merk komt tot leven door drie onderdelen: communicatie, symbolen en gedrag. Hoe kun je de herkenbaarheid van je merk vergroten? Je leert hoe je de verschillen tussen identiteit, imago en het gewenste imago overbrugt. Je gaat naar huis met praktische tips voor het bouwen aan en onderhouden van de identiteit van jouw organisatie.

Schrijf je hier in

Adviesvaardigheden

September Sessie: vrijdag 24 september, 9-13u

Voor wie?
Deze September Sessie is geschikt voor beginnende en gevorderde adviseurs uit alle expertisegebieden. Of je nu beleids- of bestuursadviseur bij een overheidsinstelling bent, HR-adviseur in de zorg of Managementconsulent voor de directie van een bedrijf of instelling. 

Inhoud
In deze September Sessie leer je hoe je stevige klantrelaties bouwt binnen én buiten jouw organisatie. Wat zijn succesfactoren voor een goed adviesgesprek? Wat maakt jou een goede adviseur? En hoe ga je om met weerstand? Je leert in deze September Sessie actief luisteren en schakelen tussen verschillende adviesrollen. Zo neemt de kwaliteit én acceptatie van je adviezen toe!

Schrijf je hier in

Factor C - Basis

September Sessie: donderdag 30 september, 9-13u

Voor wie?
Deze September Sessie is geschikt voor beginnende en gevorderde communicatieprofessionals die de omgeving in hun communicatieaanpak centraal willen stellen

Inhoud
Factor C is een bekende methodiek voor omgevingscommunicatie, maar ook voor de zorg, non-profit en bedrijfsleven biedt Factor C waardevolle aanknopingspunten. Het resultaat van Factor C is een communicatieplan dat werkt! Na afloop van deze September Sessie gaan ken je de drie pijlers van Factor C: Krachtenveld, Kernboodschap en Kalender en weet je hoe je de methodiek kunt toepassen. 

Schrijf je hier in