Vitaalste werkgever

Vitaalste werkgever

Viduro genomineerd voor Award Vitaalste werkgever van Limburg

 

Strategische adviesbureau Viduro uit Horst is genomineerd voor de award Vitaalste Werkgever van Limburg. De prijs, die dit jaar voor de eerste keer uitgereikt wordt, is een initiatief van het Netwerk Vitaal Limburg en is bedoeld voor bedrijven die koploper zijn op het gebied van vitaliteit op de werkvloer. 

Vitaliteit op alle niveaus
Peter Deriks, directeur van Viduro is trots op de nominatie: “Ik ben erg blij dat we met ons team genomineerd zijn voor deze prijs. Vitaliteit zit bij ons namelijk in de genen. We zijn energieke mensen en beseffen dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Daarom vergt vitaliteit aandacht en onderhoud. Dat begint op individueel niveau waarbij we anticiperen op ieders persoonlijke gezondheid. Op teamniveau hebben we een cultuur waarin we elkaar motiveren, stimuleren en waarderen om vitaal te zijn en blijven. En richting onze klanten adviseren we hier over zodat ook zij een vitale werkvloer met gezonde mensen kunnen creëren.”

Maatwerk via gezondheidsfonds
Binnen de categorie MKB zijn er drie genomineerden, waarvan Viduro er één is. Om genomineerd te worden heeft de jury gekeken naar de vitaliteit in de organisatie als geheel, de aanwezigheid van een vitale cultuur en het aanbod van interventies en vitale activiteiten. “Een voorbeeld hoe wij invulling geven aan vitaliteit op de werkvloer is ons Gezondheidsfonds. Op basis van het web van Positieve Gezondheid maken we met onze medewerkers bespreekbaar waar ze behoefte aan hebben. Samen maken we een persoonlijk plan en middels het Gezondheidsfonds dragen we bij aan de oplossing. Dat kan zijn in de vorm van een sportabonnement, een cursus mindfulness of door een medewerker bijvoorbeeld te helpen bij het bieden van mantelzorg of kinderopvang.” aldus Peter. 

De prijsuitreiking van de Vitaalste Werkgever award vindt plaats op 22 september aanstaande in Sittard. Kijk voor meer informatie over de Award Vitaalste Werkgever op www.vitaal-limburg.nl

Logo Vitaalste Werkgever.png
Hardloopwedstrijd Rundje um t Hundje 2022 - Viduro B.V..jpg
Teamuitje 2021 - Viduro B.V..jpg
Uitje Amsterdam.jpg
Winnaar Wandelende Tak Trofee 2021 -  Viduro B.V..jpg
Werkoverleg buiten.jpg
Venray Vitaal.jpg
Afval prikken.jpg
Pauzewandeling.jpg