Viduro B.V.

Work and Stay

Online waardenformulier

Je kunt dit online formulier tot en met zondag 9 mei invullen.

Wat bindt ons en waar zijn we trots op?

We willen graag samen met jullie de kernwaarden van Work and Stay bepalen. Een kernwaarde is een waarde die bij ons past en die we intern zoveel mogelijk terug willen laten komen. De kernwaarden zijn ook bedoeld als basis om onze communicatie goed in te richten. De komende jaren willen we meer aandacht hebben voor onze communicatie naar buiten toe. 

Kernwaarden bepalen we samen: vul het formulier in
Via onderstaand formulier halen we input op om de kernwaarden van Work and Stay te bepalen. Deze input vormt de basis voor een sessie waarin we samen met een afvaardiging van de organisatie de kernwaarden gaan bepalen. 

In het formulier vragen we je een aantal waarden te benoemen. Je kan kiezen uit deze lijst met voorbeelden of zelf een waarde benoemen. 

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met Niels van Gerven, strategisch adviseur bij Viduro via: n.vangerven@viduro.nl of 06 / 28 96 93 10. 

Work_and_Stay_logoFC zonder payoff.jpg

Waardenformulier

1.Naam (vul niets in als je anoniem wilt blijven)

2. Kies hieronder een foto die het beste verbeeldt waar Work and Stay voor staat en leg uit waarom.


3. Maak de volgende zin af: ik werk in een organisatie die veel waarde hecht aan...


4. Kernwaarden Work and Stay

Kernwaarden geven aan waar een organisatie voor staat. Ze bepalen het succes van een organisatie, nu en in de toekomst. Bij KLM is 'service' bijvoorbeeld een alles bepalende waarde en bij Disney 'beleving'. 

Vul hieronder in welke kernwaarden volgens jou doorslaggevend zijn voor Work and Stay. Begin bij de waarde die jij het belangrijkste vindt. Zoals aangegeven in de intro kun je kiezen uit de voorbeeldlijst en/of zelf een waarde toevoegen.

Licht vervolgens toe hoe deze waarde tot uiting komt richting klanten. Bij 'betrouwbaarheid' kan dit bijvoorbeeld zijn: we komen onze afspraken na.