Verstappen

Verstappen

Empowering a wasteless world

VERSTAPPEN ADVANCED PACKAGING: Empowering a wasteless world

Verstappen Advanced Packaging is gespecialiseerd in kunststof verpakkingen uit gerecyclede materialen voor de food, technische en medische industrie. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert maatwerk verpakkingen passend bij de kenmerken van ieder product. De kans dat je bij de versafdeling in de supermarkt een bakje van Verstappen in handen hebt is groot.

Viduro begeleidt Verstappen al enkele jaren bij het uitrollen van de nieuwe duurzame bedrijfsvisie. We hebben samen met het team eerst de positionering bepaald, passende kernwaarden opgehaald en daarna de strategie vastgesteld om de positionering uit te dragen. 

Vanuit het credo “Empowering a wasteless world” ontwikkelt Verstappen zich tot een duurzame producent van recyclebare verpakkingsproducten. De verpakkingen van Verstappen bestaan niet voor niks uit gebruikte frisdrankflessen. De visie van Verstappen is niet alleen in de producten zichtbaar, maar ook in alle interne en externe communicatie.

We adviseren Verstappen verder bij de communicatiestrategie, de interne verankering, arbeidsmarktcommunicatie en alle voorkomende marketing en communicatiewerkzaamheden.

Logo Verstappen.jpg