Communicatieadviseur in Positie

Communicatieadviseur in Positie

tweedaagse training: communicatieadviseur in positie

Programma dag 1: Effectief communiceren
Deze training is geschikt voor communicatie-medewerkers die de stap naar adviseur willen maken. Hoe effectief is jouw communicatie? Hoe ga je een vraagstuk te lijf? En hoe werk je jouw advies uit in een communicatieplan? In de eerste trainingsdag leer je een gedegen omgevingsanalyse te maken. Je vertaalt stakeholders naar doelgroepen, communicatiekanalen en –middelen. Je leert hoe het menselijk brein werkt en hoe je daar slim gebruik van kunt maken. 

Programma dag 2: Adviesvaardigheden
In de tweede trainingsdag besteden we aandacht aan je hoe je stevige klantrelaties bouwt binnen én buiten jouw organisatie. Wat zijn succesfactoren voor een goed adviesgesprek? Wat maakt jou een goede adviseur? En hoe ga je om met weerstand? Je leert in deze actief luisteren en schakelen tussen verschillende adviesrollen. Zo neemt de kwaliteit én acceptatie van je adviezen toe!

Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Een koffie-thee arrangement en een luxe lunch is inbegrepen in de totaalprijs. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Liever aan de slag op jouw werkplek? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons voor de mogelijkheden. 

Let op: er geldt een minimum aantal van 6 deelnemers bij alle trainingen en masterclasses van Viduro Talent & Training.

LAGE RESOLUTIE Viduro (maart 2021) (10).jpg
Kantoor Viduro