Effectief Communiceren

Effectief Communiceren

Eendaagse Masterclass: effectief communiceren

Wil je effectiever leren communiceren? Dan is deze masterclass geschikt voor jou. Of je nu beginnend communicatiemedewerker bent of een andere professionele achtergrond hebt waarin communicatie een rol speelt. Hoe werkt communicatie? Wanneer is communicatie effectief? En hoe breng jij jouw boodschap beter over? 

In deze masterclass gaan we in op het kiezen van de juiste doelgroepen, communicatiekanalen en –middelen. Je leert hoe het menselijk brein werkt en hoe je daar slim gebruik van kunt maken. Aan het eind van de dag kun je je eigen kernboodschap schrijven en weet je op welke manier je het meest effectief communiceert.

Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Een koffie-thee arrangement en een luxe lunch is inbegrepen in de totaalprijs. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Liever aan de slag op jouw werkplek? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons voor de mogelijkheden. 

Let op: er geldt een minimum aantal van 6 deelnemers bij alle trainingen en masterclasses van Viduro Talent & Training.

LAGE RESOLUTIE Viduro (maart 2021) (10).jpg
Kantoor Viduro