Eendaagse Masterclass: omgevingscommunicatie - factor c basis

Deze masterclass is geschikt voor beginnende en gevorderde communicatieprofessionals die de omgeving in hun communicatieaanpak centraal willen stellen. 

Factor C is een bekende methodiek voor omgevingscommunicatie, maar ook voor de zorg, non-profit en bedrijfsleven biedt Factor C waardevolle aanknopingspunten. Het resultaat van Factor C is een communicatieplan dat werkt! In deze masterclass gaan we in op de drie pijlers van Factor C: Krachtenveld, Kernboodschap en Kalender. Je leert hoe je een gedegen omgevingsanalyse maakt en hoe je van stakeholders doelgroepen maakt. 

Na afloop van deze masterclass ken je de onderdelen van Factor C en weet je hoe je op basis van je Krachtenveldanalyse een stevige Kernboodschap én een concrete Kalender voor je communicatieacties opstelt. De methodiek Factor C voor omgevingscommunicatie is ontwikkeld voor de overheid door CommunicatieRijk. 

Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Een koffie-thee arrangement en een luxe lunch is inbegrepen in de totaalprijs. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Liever aan de slag op jouw werkplek? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons voor de mogelijkheden. 

Let op: er geldt een minimum aantal van 6 deelnemers bij alle trainingen en masterclasses van Viduro Talent & Training.

LAGE RESOLUTIE Viduro (maart 2021) (10).jpg
Kantoor Viduro