Talent & Training

Talent & Training

WELKOM BIJ VIDURO TALENT & TRAINING!

 

Wat wil jij leren in 2023? Van Adviesvaardigheden voor beleidsadviseurs en verkopers tot Media & Crisismanagement voor de meer ervaren bestuurder, directeur of woordvoerder. Talent & Training is er voor iedereen die effectiever wil leren communiceren of adviseren. Onze trainers zetten professionals op alle niveaus in hun kracht. 

Viduro geeft masterclasses en trainingen aan overheden en bedrijven. Dat doen we in ons eigen opleidingscentrum in Horst of op locatie bij onze klanten, meestal voor een heel team of organisatie. Met ons aanbod op maat sluiten we optimaal aan bij de vraagstukken die spelen en vaak vormen ze zelfs het startpunt van een waardevolle organisatieverandering.

Het team van Viduro begeleidt al ruim 13 jaar organisatieveranderingen en omgevingsvraagstukken. Met verstand van business, marketing en communicatie ondersteunen we organisaties. Want de kracht van ons bureau blijft dat we verbindingen weten te leggen tussen al die vakgebieden en sectoren zoals wonen, welzijn en zorg, ruimte en omgeving en natuurlijk het bedrijfsleven. We hebben door al die jaren heen een schat aan kennis en ervaring opgedaan. Die delen we graag met jou. 

Talent & Training is er voor de nieuwsgierige professional  die wil groeien in zijn vak. Je bent van harte welkom! 

Horst, januari 2023

Peter Deriks
Directeur Viduro | strategische denkers & impactvergroters

 

AANBOD MASTERCLASSES & TRAININGEN

Een ééndaagse masterclass of een (meerdaagse) training? Viduro Talent & Training vergroot jouw persoonlijke en professionele impact! 

Eendaagse Masterclasses Niveau
Effectief Communiceren         Beginner
AdviesvaardighedenBeginner/Gevorderd
Omgevingscommunicatie: Factor C BasisBeginner/Gevorderd
Media & Crisismanagement (i.s.m. De Melding)  Gevorderd     
Naar waarderende gesprekken (nieuw!)Beginner/Gevorderd     
Debatteren met impact (nieuw!)Beginner/Gevorderd
Bestuurskracht Factor B (nieuw!)Beginner/Gevorderd
  
Eendaagse trainingen Niveau
Omgevingsparticipatie en -communicatie (i.s.m. Knape Advies)Gevorderd     
  
Tweedaagse trainingenNiveau   
Omgevingscommunicatie: Factor C CompleetBeginner/Gevorderd
Communicatieadviseur in positieGevorderd

Incompany masterclasses en trainingen
Met je hele team aan de slag met een masterclass of training? Dit kan in ons opleidingscentrum of op jouw werkplek. Neem contact  met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct via onderstaande button vrijblijvend een offerte aan.

Coaching en begeleiding
Na afloop van je training nog eens oefenen onder begeleiding? Of heb je een ontwikkelvraag voor jezelf of je team? Ook voor teamcoaching kun je bij ons terecht. 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!