Viduro

Viduro is eind 2009 opgericht vanuit de marktvraag naar strategisch advies op het gebied van marketing- en communicatie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bureau dat organisaties, naast advies op marketing en communicatie gebied, ook verder helpt met businessstrategie. 

Samenwerken in de regio

We hebben diverse samenwerkingspartners uit de regio die helpen bij de uitvoering van de door ons geschreven strategische plannen. Partners zoals creatieve bureaus (onder andere Studio Spinazie, Mannen van 80Studio Luidspreker), ontwerpers (Marksmarks, Marcand, Marker), specialisten op het gebied van websites (zoals Forwart, Mindworkz en LR internet), social media (zoals Sociaal Kapitaal) en mulitmedia (Fresh2media en 11 graden) . Zo kunnen wij ons concentreren op de strategische vraagstukken en het creatieve denkwerk en zijn we verzekerd van specialisten die up-to-date zijn voor de uitvoering.

Viduro - Visie - Duurzaam - RouteViduro staat voor 

Visie. Toekomstgericht en een eigen kijk op vraagstukken.
Duurzaam. Bestendig, betrokken en met respect voor onze omgeving.
Route. Via de meest effectieve weg het beoogde doel bereiken.

Viduro is een bureau met wortels in Noord-Limburg. We voelen ons betrokken bij onze omgeving en steunen daarom diverse regionale initiatieven middels sponsoring en/of advies en uitvoering van marketing & communicatie.