Maak kennis met

Peter Deriks

Peter Deriks

Als eigenaar van Viduro is Peter eindverantwoordelijk voor dit strategisch adviesbureau. Hij heeft  tientallen jaren ervaring op het gebied van business, marketing en communicatie bij diverse bedrijven en projecten. Met aanvullend de opleidingen Nima A en B en NGPR-A (via instituut Notenboom) is Peter een ervaren allround adviseur voor zowel commerciële als non-profit organisaties.

Peter is ook mede-eigenaar van crisiscommunicatiebureau De Melding.

Naast zijn werk is Peter: voorzitter van Business Vision Venray, lid van de raad van gezondheid; gezondste regio 2020, bestuurslid van 800 jaar Horst aan de Maas, lid van Rotary Venray, lid van de 40+ Ronde Tafel 160 Venray-Horst en is hij actief bij diverse sport- en cultuurverenigingen.

    06 / 10 58 28 37     LinkedIn

Sacha Nabuurs

Sacha Nabuurs

Sacha is een resultaatgerichte proces- & projectmanager. Ze studeerde Bedrijfskunde (Master in Marketing) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heeft dit later aangevuld met Nima C business modeling. De combinatie van haar analytische en organisatorische vaardigheden met haar realisatiekracht en verfrissende blik maakt dat zij u perfect kan ondersteunen bij strategische business-, marketing- en communicatievraagstukken.

Het belichten van dillema’s waar ondernemers mee worstelen, het denken in mogelijkheden en tijd nemen voor een goed gesprek resulteren in scherpe strategische keuzes, het ontwikkelen van onderscheidende en relevante proposities en direct toepasbare oplossingen.

Haar kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie heeft ze de opgedaan bij een internationaal bedrijf, onder andere als Industrie Marketing & Communicatie Manager. Naast het werk bij Viduro is Sacha ook communicatieadviseur bij de Internationale Commissie van de LVKK (Landelijke Verenging voor Kleine Kernen). 

    06 / 18 49 49 94     LinkedIn

Niels van Gerven

Niels van Gerven

Niels legde met het afronden van de opleidingen communicatiewetenschap en strategische communicatie een brede basis om klanten strategisch te kunnen adviseren. Na werkzaam te zijn geweest als marketing- en communicatieadviseur bij een accountancy- en belastingadvieskantoor, heeft Niels de stap naar Viduro gezet. Niels is met zijn analytisch vermogen en creativiteit in staat om strategische marketing- en communicatievraagstukken op een adequate wijze aan te pakken. Zijn interesse en kennis over online marketing zorgen ervoor dat de snel veranderende digitale wereld geen geheimen voor hem kent. Door het volgen van de opleiding Online Markteer B is Niels op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Niels brengt de digitale klantreis in kaart en zorgt ervoor dat je online de juiste doelgroep met de meest aansprekende boodschap bereikt. Hij helpt je graag om jouw online strategie verder te ontwikkelen!

Naast zijn werk bij Viduro is Niels actief binnen de communicatiecommissie van RKsv Wittenhorst, een van de grootste amateurverenigingen van Limburg.

    06 / 28 96 93 10     LinkedIn

Nienke Wellen

Nienke Wellen

Analytisch, creatief en een echte procesdenker, dat zijn woorden die perfect bij Nienke passen. Met deze kwaliteiten is ze in staat om klanten een strategisch en gefundeerd advies te geven. Voordat Nienke bij Viduro aan de slag ging heeft ze ervaring opgedaan als Marketing and Communications Officer bij een internationaal bedrijf in de agrarische sector. De basis voor haar kennis en kunde legde ze met het behalen van het masterdiploma Communicatie en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

    06 / 18 34 58 68     LinkedIn

Linda Gommans-Stermieri 

Linda Gommans-Stermieri 

Met ruime ervaring op zowel marketing- als communicatiegebied is Linda een veelzijdige strateeg. Als communicatieadviseur voor de overheid en in het onderwijs leidde ze diverse lokale, regionale en internationale projecten. Ook werkte ze als marketingmanager in de dienstverleningssector. Linda is een kei in visievorming en de vertaling daarvan naar communicatiestrategieën en -middelen. Naast haar universitaire Master in Interculturele Communicatie heeft ze onder andere de diploma’s Senior Communicatieadviseur C en Nima B op zak.

Linda studeerde en werkte in de VS, Italië en Zwitserland en spreekt vloeiend Engels en Italiaans. Dichter bij huis besteedt ze haar vrije tijd graag aan het laten groeien en bloeien van buurt- en dorpsinitiatieven in haar zo geliefde Hegelsom.

    06 / 1841 3810     LinkedIn

Michelle Schmahl

Michelle Schmahl

Als je Michelle in drie woorden omschrijft, dan passen leergierig, creatief en een echte teamplayer perfect bij haar. Ze studeerde Marketing & Communicatie aan de Gilde Opleidingen in Venlo een heeft dit later aangevuld met een studie Communicatie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. Voordat Michelle aan de slag ging bij Viduro heeft ze naast haar studie twee jaar ervaring opgedaan als Communicatieondersteuner bij de gemeente Venlo. 

    06 / 38 07 61 02     LinkedIn

Kim Janssen

Kim Janssen

Kim is een doorgewinterde communicatieprofessional. Ze is strategisch en creatief, doortastend en idealistisch. Ze wordt enthousiast van klussen waarbij de uitkomst nog niet vaststaat. Waar een andere invalshoek tot verrassende successen kan leiden. Kim gelooft in de kracht van storytelling en de inzet van ambassadeurs en deelt haar ervaringen daarover graag.

Na haar studie Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen werkte ze bij verschillende organisaties in de maatschappelijke sector. Zo startte ze als webredacteur bij de Vrije Universiteit Amsterdam en deed ze ruime ervaring op als communicatieadviseur bij een grote zorgorganisatie. Voordat ze bij Viduro kwam werken zette ze het wijkontwikkelingsproces van de Roermondse wijk Donderberg (i.o.v. Gemeente Roermond, Provincie Limburg en twee woningcorporaties) communicatief kracht bij.

    06 / 39 01 12 28     LinkedIn

Bob Obers

Bob Obers

Bob heeft zich, na zijn studies communicatie en social media, ontwikkeld tot allround communicatieadviseur. Jarenlang was Bob werkzaam op de marketing- en communicatieafdeling van een landelijk opererende personenvervoerder en zakenreisorganisatie. De kennis en ervaring die hij daar opgedaan heeft, gebruikt hij nu om organisaties te adviseren over uiteenlopende communicatievraagstukken. Bob kiest in zijn aanpak vaak voor creatieve invalshoeken, hij daagt organisaties uit om goed na te denken over strategische keuzes die zij maken en de impact daarvan.

Bob is erg betrokken bij zijn leef- en werkomgeving. Dat blijkt onder andere uit de diverse vrijwilligersfuncties die hij naast zijn werk bij Viduro bekleedt. Bob is voorzitter van Slagwerkgroep Drums & Roses, bestuurslid bij voetbalclub RKsv Wittenhorst en is als bestuurslid jarenlang betrokken geweest bij de organisatie van het Rozenfestival in Lottum.

 

    06 / 39 18 82 28     LinkedIn

Roos Deriks

Roos Deriks

Roos Deriks verrichtte al sinds 2009 werkzaamheden voor Viduro, maar vanaf 2013 is zij vast in dienst getreden. Met maar liefst 14 jaar werkervaring bij een accountantskantoor en een gedegen hbo+-opleiding (SPD) draagt zij bij aan het stroomlijnen van de processen binnen Viduro en verzorgt ze de financiële- en projectadministratie.

    LinkedIn

Associates

Associates

Wij geloven in netwerkorganisaties! Een mooie aanleiding om ons team uit te breiden met twee associates. Dit zijn vakspecialisten die een aanvullende netwerk- en kennisbijdrage leveren door hun expertise te delen met onze strategische adviseurs en natuurlijk onze klanten. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde voor de associates. Door de strategische adviseurs van Viduro wordt hun kunde en netwerk ook verrijkt. Onze associates worden vakgericht ingezet en opereren onder de naam van Viduro bij gezamenlijke klussen. Kortom: we delen kennis en kennissen met elkaar!

Maak hieronder kennis met onze associates.

Leon Litjens - associate

Leon Litjens - associate

Leon heeft ruim 25 jaar ervaring in diverse directie-, bestuurs- en managementfuncties in zowel de private als publieke sector. Woorden die goed bij Leon passen zijn: daadkracht, klantfocus, sterk op inhoud en creatief. Hij ontwikkelt een strategie het liefst in een gezamenlijk proces met de omgeving. Zo ontstaat er draagvlak en is het voor iedereen duidelijk wat er van hen verwacht worden. Leon geeft mensen de ruimte om het ‘hoe’ in te vullen en ondersteunt mensen hierin.

Expertise Leon: businessstrategieën en ruimtelijke ontwikkeling

    06 / 51 14 78 70     LinkedIn

Truus Gootzen - associate

Truus Gootzen - associate

Enthousiast,resultaatgericht en altijd op zoek naar manieren om mensen en organisaties nog beter te laten presteren. Als afgestudeerd gezondheidswetenschapper en bedrijfskundige met meerdere jaren ervaring in verschillende adviserende en leidinggevende functies kent Truus de uitdagingen in en rondom de zorgsector. Ze zet binnen organisaties graag de vernieuwing in op weg naar meer effectiviteit, efficiëntie en betere kwaliteit. Dat doet ze door verbeterslagen te realiseren in bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en operationele processen. Met energie, humor en lef. Prikkelend waar nodig. Truus maakt het moeilijke graag makkelijk.

Expertise Truus: organisatiestrategieën en zorg

    06 / 38 75 31 53     LinkedIn