Maak kennis met

Peter Deriks

Peter Deriks

Als eigenaar van Viduro is Peter eindverantwoordelijk voor dit strategisch adviesbureau. Hij heeft  tientallen jaren ervaring op het gebied van business, marketing en communicatie bij diverse bedrijven en projecten. Met aanvullend de opleidingen Nima A en B en NGPR-A (via instituut Notenboom) is Peter een ervaren allround adviseur voor zowel commerciële als non-profit organisaties.

Peter is ook mede-eigenaar van crisiscommunicatiebureau De Melding.

Naast zijn werk is Peter: voorzitter van Business Vision Venray, lid van de raad van gezondheid; gezondste regio 2020, bestuurslid van 800 jaar Horst aan de Maas, lid van Rotary Venray, lid van de 40+ Ronde Tafel 160 Venray-Horst en is hij actief bij diverse sport- en cultuurverenigingen.

    06 / 10 58 28 37     LinkedIn

Sacha Gommans

Sacha Gommans

Sacha is een resultaatgerichte proces- & projectmanager. Ze studeerde Bedrijfskunde (Master in Marketing) aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heeft dit later aangevuld met Nima C business modeling. De combinatie van haar analytische en organisatorische vaardigheden met haar realisatiekracht en verfrissende blik maakt dat zij u perfect kan ondersteunen bij strategische business-, marketing- en communicatievraagstukken.

Het belichten van dillema’s waar ondernemers mee worstelen, het denken in mogelijkheden en tijd nemen voor een goed gesprek resulteren in scherpe strategische keuzes, het ontwikkelen van onderscheidende en relevante proposities en direct toepasbare oplossingen.

Haar kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie heeft ze de opgedaan bij een internationaal bedrijf, onder andere als Industrie Marketing & Communicatie Manager. Naast het werk bij Viduro is Sacha ook communicatieadviseur bij de Internationale Commissie van de LVKK (Landelijke Verenging voor Kleine Kernen). 

    06 / 18 49 49 94     LinkedIn

Niels van Gerven

Niels van Gerven

Niels legde met het afronden van de opleidingen communicatiewetenschap en strategische communicatie een brede basis om klanten strategisch te kunnen adviseren. Na werkzaam te zijn geweest als marketing- en communicatieadviseur bij een accountancy- en belastingadvieskantoor, heeft Niels de stap naar Viduro gezet. Niels is met zijn analytisch vermogen en creativiteit in staat om strategische marketing- en communicatievraagstukken op een adequate wijze aan te pakken. Zijn interesse en kennis over online marketing zorgen ervoor dat de snel veranderende digitale wereld geen geheimen voor hem kent. Door het volgen van de opleiding Online Markteer B is Niels op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Niels brengt de digitale klantreis in kaart en zorgt ervoor dat je online de juiste doelgroep met de meest aansprekende boodschap bereikt. Hij helpt je graag om jouw online strategie verder te ontwikkelen!

Naast zijn werk bij Viduro is Niels actief binnen de communicatiecommissie van RKSV Wittenhorst, een van de grootste amateurverenigingen van Limburg.

    06 / 28 96 93 10     LinkedIn

Nienke Wellen

Nienke Wellen

Analytisch, creatief en een echte procesdenker, dat zijn woorden die perfect bij Nienke passen. Met deze kwaliteiten is ze in staat om klanten een strategisch en gefundeerd advies te geven. Voordat Nienke bij Viduro aan de slag ging heeft ze ervaring opgedaan als Marketing and Communications Officer bij een internationaal bedrijf in de agrarische sector. De basis voor haar kennis en kunde legde ze met het behalen van het masterdiploma Communicatie en Beïnvloeding aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

    06 / 18 34 58 68     LinkedIn

Linda Gommans-Stermieri 

Linda Gommans-Stermieri 

Met ruime ervaring op zowel marketing- als communicatiegebied is Linda een veelzijdige strateeg. Als communicatieadviseur voor de overheid en in het onderwijs leidde ze diverse lokale, regionale en internationale projecten. Ook werkte ze als marketingmanager in de dienstverleningssector. Linda is een kei in visievorming en de vertaling daarvan naar communicatiestrategieën en -middelen. Naast haar universitaire Master in Interculturele Communicatie heeft ze onder andere de diploma’s Senior Communicatieadviseur C en Nima B op zak.

Linda studeerde en werkte in de VS, Italië en Zwitserland en spreekt vloeiend Engels en Italiaans. Dichter bij huis besteedt ze haar vrije tijd graag aan het laten groeien en bloeien van buurt- en dorpsinitiatieven in haar zo geliefde Hegelsom.

    06 / 1841 3810     LinkedIn

Michelle Schmahl

Michelle Schmahl

Als je Michelle in drie woorden omschrijft, dan passen leergierig, creatief en een echte teamplayer perfect bij haar. Ze studeerde Marketing & Communicatie aan de Gilde Opleidingen in Venlo een heeft dit later aangevuld met een studie Communicatie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. Voordat Michelle aan de slag ging bij Viduro heeft ze naast haar studie twee jaar ervaring opgedaan als Communicatieondersteuner bij de gemeente Venlo. Als projectondersteuner binnen Viduro biedt Michelle ondersteuning bij verschillende projecten.

    0478 57 11 00     LinkedIn

Roos Deriks

Roos Deriks

Roos Deriks verrichtte al sinds 2009 werkzaamheden voor Viduro, maar vanaf 2013 is zij vast in dienst getreden. Met maar liefst 14 jaar werkervaring bij een accountantskantoor en een gedegen hbo+-opleiding (SPD) draagt zij bij aan het stroomlijnen van de processen binnen Viduro en verzorgt ze de financiële- en projectadministratie.

    LinkedIn