Case: Aannemersbedrijf Teunissen

maandag 8 mei 2017

Begin dit jaar hebben Geert van Dijck en Martien Pouwels het aannemersbedrijf Teunissen overgenomen.  Een frisse wind binnen het bedrijf, betekende ook een nieuwe positionering, logo, huisstijl en website.  

Positionering

Het aannemersbedrijf is gericht op de bouw en verbouw van woningen, utiliteitsbouw en het realiseren van agrarische gebouwen. Geert en Martien kwamen bij Viduro met de vraag hoe Aannemersbedrijf Teunissen beter onderscheidend in de markt te zetten? Viduro is gestart met een positioneringssessie waarna we de positionering, oftewel wat is de daadwerkelijke kracht van het bedrijf, hebben uitgewerkt. Met deze positionering als basis, is er een nieuw logo en huisstijl ontwikkeld. 

Logo 

Bij de ontwikkeling van het nieuwe logo hebben we gekeken naar wat het aannemersbedrijf wilt uitstralen: betrouwbaar, vakkundig, eerlijk en ontzorgen. In het nieuwe logo is een gebouw of woning uitgebeeld aan de hand van een dak. In 3D is de T van Teunissen zichtbaar, tevens wordt de Y van Ysselsteyn in het wit gevisualiseerd.

Het andere symbool, de punt links bovenin, staat voor de werkwijze van Aannemersbedrijf Teunissen; alles wordt tot in de puntjes geregeld. Het bedrijf realiseert de verbouw of nieuwbouw van A tot Z. Tevens wijst deze punt vooruit, de richting die het bedrijf opgaat.  

De kleur blauw is behouden omdat het staat voor professioneel, kwaliteit en eerlijk. Daarnaast is deze kleur onderscheidend ten opzichte van de concurrentie van Teunissen.

                        Oude logo                                                                     Nieuwe logo 

Teunissen oud              Teunissen nieuw

 

                     Toepassing logo

Teunissen

Website  

Er is een nieuwe website gerealiseerd, waarbij goed naar voren komt wat het bedrijf doet en nog belangrijker waar Teunissen voor staat: klanttevredenheid, kwaliteit en optimale planning. 
http://www.teunissen-bv.nl/

Viduro is momenteel bezig met de verdere uitrol van de marketing- en communicatiestrategie voor Aannemersbedrijf Teunissen.  

Met dank aan onze partners:
-    Marc Schattefor voor het ontwerp van het logo en de huisstijl 
-    LR internet voor de realisatie van de website


Naar het overzicht van blog berichten