Werken bij Viduro

Werken bij Viduro

Bij Viduro zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team van strategisch adviseurs te versterken. Breng jij nieuwe inzichten en kennis met je mee waarmee we onze klanten nog beter kunnen adviseren? neem contact met ons op voor een kop koffie tijdens een vrijblijvend gesprek.  

Logo Ondernemersprijs Horst aan de Maas.png

Viduro was in 2023 genomineerd voor de ondernemersprijs Horst aan de Maas. Het thema van deze editie was 'duurzaam ondernemerschap'. Bekijk rechts de video die voor de prijsuitreiking gemaakt werd.

VWL.jpg

Viduro was in 2022 genomineerd voor de Award Vitaalste Werkgever Limburg.  De award is in het leven geroepen om Limburgse Werkgevers die investeren in het welbevinden van hun medewerkers een extra podium en waardering te geven en samen het belang van gelukkige en energieke medewerkers uit te dragen. Bekijk links de video die daarvoor gemaakt is!

vv.PNG

Viduro organiseert jaarlijks samen met Van de Mortel het business event Venray Vitaal. Tijdens dit evenement staat vitaliteit in de organisatie centraal. Na een interessant verhaal van een spreker wandelen alle deelnemers een route mee van het Meerdaags Wandelevenement Venray.