Jouw vraagstuk

Jouw vraagstuk

Strategische vraagstukken zijn ons op het lijf geschreven

Strategische vraagstukken zijn ons op het lijf geschreven. Van business development tot aan merk en reputatie en van een omgevingsdialoog tot aan een marketingcommunicatiestrategie, we pakken het aan.

Omgeving en dialoogOmgeving en dialoog

Je wilt een ontwikkeling realiseren die tevens invloed heeft op de omgeving. Hoe betrek je die omgeving? Hoe breng je met succes een dialoog op gang? Omgevingsmanagement is belangrijk bij een ruimtelijke ontwikkeling. Begin met het in kaart brengen van stakeholders en hun belangen. Zo kom je erachter wanneer je het beste met wie wanneer en hoe het gesprek aan kunt gaan. Procesdenken en stapsgewijs de strategie uitrollen zijn key!

Meer informatie

Business developmentBusiness development

Is jouw organisatie op zoek naar mogelijkheden om te groeien of start je een nieuw bedrijf? Wil je een nieuwe markt aanboren, een nieuwe doelgroep aanspreken of een nieuw product of nieuwe dienst introduceren? Start met een goed uitgedacht businessplan. Een plan dat de basis vormt voor keuzes en acties.

Meer informatie

VerandermanagementVerandermanagement

Als organisatie kom je vroeg of laat op een punt waarop het tijd is om dingen anders te doen. Je organisatie groeit of de markt verandert. Je wilt de cultuur veranderen, een nieuwe koers varen of de organisatie op een andere manier inrichten. Verandering is vaak spannend en roept nog wel eens weerstand op. Het op de juiste manier inzetten van veranderingen met een goed bijbehorend proces en doeltreffende marketing en communicatie zijn dan doorslaggevend.

Meer informatie

Merk en reputatieMerk en reputatie

Wat zegt jouw doelgroep als er wordt gevraagd naar wat voor organisatie je bent? Daar heb je invloed op! Zet vanuit de missie en visie een onderscheidende positionering neer. Bepaal samen met je collega’s kernwaarden waar de doelgroep en de organisatie zich in herkennen en heb een scherpe boodschap die jouw bedrijfs- of productmerk perfect omschrijft.

Meer informatie

Onze producten

Bij Viduro helpen we je graag bij jouw strategisch vraagstuk. Zo werken onze adviseurs voortdurend aan de ontwikkeling van onze producten. Producten waarmee we samen  voor impact zorgen als het gaat om jouw strategisch vraagstuk. Hieronder een greep uit onze producten. 

Meer informatie