Wie is Viduro?

Wie is Viduro?

Strategische denkers en impactvergroters

Viduro adviseert overheden, bedrijven en andere organisaties die succesvol willen of moeten veranderen.

Of het nu gaat om veranderingen in de eigen organisatie, bedrijf of in de woon-en leefomgeving van mensen. We doen dit vanuit een mensgerichte aanpak. Omdat we er in geloven, dat een verandering pas slaagt als je mensen samenbrengt, de verschillende perspectieven meeneemt en op zoek gaat naar kansen en overeenkomsten. 

We zorgen dat iedereen wordt gehoord en dat we samen impact maken. Dat mensen niet alleen weten van de verandering, maar de noodzaak voelen, de beoogde verandering begrijpen en er mee aan de slag durven te gaan. Hoe? Door het uitwerken van een duidelijke route en te zorgen voor een stip op de horizon. We zijn hierbij creatief en flexibel en weten dat je soms moet roeien met de riemen die je hebt. Daarbij bewegen we ons tussen de leefwereld en de wereld van procedures in organisaties. Dat doen we met onze kennis van het gedrag van mensen, verstand van communicatie en participatie en oog voor onderstromen. 

Tel daarbij op onze ervaring met het uitlijnen van processen en het trainen en begeleiden van mensen en we laten de verandering slagen en maken organisaties samen succesvol.

ANGY-2013.JPG

Viduro staat voor
 

Visie. 

Toekomstgericht en een eigen kijk op vraagstukken.

Duurzaam. 

Bestendig, betrokken en met respect voor onze omgeving.

Route. 

Via de meest effectieve weg het beoogde doel bereiken.


Maatschappelijke betrokkenheid

Viduro is een bureau met wortels in Noord-Limburg. We voelen ons zowel als bedrijf als werknemers betrokken bij onze omgeving. Als bedrijf steunen we daarom diverse regionale initiatieven in de vorm van sponsoring en/of advies. Daarnaast kunnen onze collega‚Äôs een beroep doen op sponsoring voor een maatschappelijk initiatief waar zij als vrijwilliger bij betrokken zijn.

Viduro Gezondheidsfonds

Om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk een geestelijk welzijn van de medemens is het Viduro Gezondheidsfonds ontstaan. Medewerkers van Viduro krijgen de ruimte om gezondheidsdoelen waar te maken. Het Gezondheidsfonds is gebaseerd op  het gedachtegoed Positieve Gezondheid. Lees er meer over in onze brochure:


Kennispartners

Samen weet je altijd meer. Daarom werken we regelmatig samen met diverse kennispartners. Zulke samenwerkingen met vakspecialisten en organisaties zorgen voor een strategische aanpak met impact. Maak hieronder kennis met een aantal van onze kennispartners.