Media & Crisismanagement

Media & Crisismanagement

Eendaagse Masterclass: media & en crisismanagement

Deze masterclass is geschikt voor de meer ervaren bestuurder, directeur, secretaris, woordvoerder of communicatieadviseur. Hoe organiseer ik een crisis ? Welke protocollen gaan ‘lopen’ ? Waar bestaat mijn crisisteam uit? Heb jij bij een crisis contact met journalisten?  Sta je als bestuurder zelf in de spotlights of treed je op als woordvoerder of als adviseur van het bestuur of de directie? Hoe ga je om met onverwachte persvragen? Een draaiende camera onder je neus? 

Bij een crisis bepaalt het organiseren van de crisis en het optreden in de media in grote mate de publieke opinie over jouw organisatie. Onbeholpen activiteiten en reacties maken een crisis erger, een geslaagd intern- en media-optreden versterkt bij iedereen het vertrouwen in een goede afloop. In deze masterclass voor bestuurders, directies/managers en communicatieadviseurs leer je de bijzondere dynamiek van een crisis begrijpen. Met aansprekende voorbeelden, praktijksituaties, oefeningen en rollenspellen leer je situaties te herkennen en adequaat te handelen.

Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Een koffie-thee arrangement en een luxe lunch is inbegrepen in de totaalprijs. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Liever aan de slag op jouw werkplek? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons voor de mogelijkheden. 

Let op: er geldt een minimum aantal van 6 deelnemers bij alle trainingen en masterclasses van Viduro Talent & Training.

LAGE RESOLUTIE Viduro (maart 2021) (10).jpg
Kantoor Viduro