Mediawoordvoering

Mediawoordvoering

Eendaagse Masterclass: MEDIAWOORDVOERING

Een verkeerd antwoord kan de reputatie van een organisatie in één klap om zeep helpen. Elke organisatie is gebaat bij een goed verhaal, zowel voor de camera als in de schrijvende pers. In onze incompany training leer je hoe je zelf de regie neemt, hoe je een kernboodschap formuleert en wat de do’s en dont’s zijn als het gaat om mediawoordvoering. 
Bij een crisis bepaalt het organiseren van de crisis en het optreden in de media in grote mate de publieke opinie over jouw organisatie. Onbeholpen activiteiten en relaties maken een crisis erger, een geslaagd media optreden versterkt bij iedereen  het vertrouwen in een goede afloop. 

Heb jij bij een crisis contact met journalisten? Wie schuif je naar voren? Sta je als bestuurder zelf in de spotlights of treed je op als woordvoerder of als adviseur van het bestuur of de directie? Een draaiende camera onder je neus? 

In deze in company training leer je de bijzondere dynamiek van en met de media begrijpen. Met aansprekende voorbeelden, praktijksituaties, oefeningen en rollenspellen leer je situaties te herkennen en adequaat te handelen. De training wordt volledig afgestemd op jullie organisatie en jullie rol. 

Onze masterclasses en trainingen vinden plaats op onze eigen opleidingslocatie in het prachtige buitengebied van Horst aan de Maas. In het frisse groen kom je los van jouw waan van de dag! Parkeren kan voor de deur en is natuurlijk gratis. Een koffie-thee arrangement en een luxe lunch is inbegrepen in de totaalprijs. Je ontvangt je persoonlijke opleidingsmap én na afloop een certificaat als bewijs van deelname.

Liever aan de slag op jouw werkplek? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons voor de mogelijkheden. 

Let op: er geldt een minimum aantal van 6 deelnemers bij alle trainingen en masterclasses van Viduro Talent & Training.

LAGE RESOLUTIE Viduro (maart 2021) (10).jpg
Kantoor Viduro