Janssen

Janssen

Efficiënt in logistieke oplossingen

JANSSEN: EFFICIËNT IN LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Janssen verzorgt en regisseert logistieke oplossingen. Daarbij zoeken ze continu naar mogelijkheden om kostenbesparing in het logistieke proces te realiseren. Om dat te bereiken gebruikt Janssen slimme methodes, zoals het ontwikkelen van software of het analyseren van data. Samen met de klant zoekt Janssen naar creatieve oplossingen of bedenken ze nieuwe businesscases die nieuwe mogelijkheden bieden aan bestaande of nieuwe relaties. Janssen is loyaal aan haar klanten en personeel en weet duurzaamheid in een dynamische omgeving een extra impuls te geven.

Viduro heeft met Janssen een merkstrategie- en positioneringstraject doorlopen. Samen met het managementteam is onderzocht wat de kernwaarden van Janssen zijn en op welke wijze de diverse bedrijfsonderdelen het beste in de markt gezet kunnen worden. In samenwerking met onze partners Kempen en Forwart heeft het traject geresulteerd in een vernieuwd logo, een nieuwe kernboodschap en een volledig nieuwe online omgeving. 

Na dit traject is Viduro aan boord gebleven om periodiek met de directie en het management te sparren over de strategische ontwikkeling van het bedrijf, de interne en externe profilering en bijbehorende marketing en communicatie.

 

Janssen Distribution LOGO we design your profit cmyk.png