Viduro cube-sessie: waar staat LR Internet voor?

Viduro cube-sessie: waar staat LR Internet voor?

Case

VIDURO CUBE-SESSIE: WAAR STAAT LR INTERNET VOOR?

De cube-sessie van Viduro is een snelle en doelgerichte sessie die jouw organisatie focus geeft. Een concept dat LR Internet aansprak. Ze waren namelijk niet op zoek naar een theoretisch plan maar naar een kritische analyse en een to-the-point aanpak. 

LR Internet is als ondernemer continu bezig met de toekomst; de stip op de horizon. Ze willen zich verder ontwikkelen om de organisatie toekomstbestendiger te maken. Maar welk pad moeten ze bewandelen om die stip te bereiken? Hoe kunnen ze zich het beste naar buiten toe profileren? De Viduro cube-sessie is een snelle en doelgerichte pressure cooker-sessie die focus geeft. In een enkele uren durende sessie zijn we aan de slag gegaan om samen met hen de gestelde vragen te beantwoorden aan de hand van de vier cubes. We brachten de vragen achter de vraag, de pijnpunten en de kansen in beeld. Ze hebben onder andere antwoord gekregen op vragen als: wie is LR Internet vandaag en wie is LR Internet over drie jaar? Wat zijn nu echt de onderscheidende waarden? En wat is er nodig om die ambitie over drie jaar te bereiken? Als uitkomst kregen ze geen dik pak papier, maar een pragmatisch advies dat direct toepasbaar is.

Cube-sessie.JPG

 

Wat leverde het LR Internet op?

Het resultaat, een doelgerichte koers op hoofdlijnen en daarmee zicht op de strategische koers van LR Internet. Door de relatief korte tijd van de sessie en de begeleiding van Viduro werd LR Internet gedwongen om keuzes te maken. Ze kregen snel duidelijkheid over de implicaties en prioriteiten van de idee├źn die er lagen, met als eindresultaat concrete vervolgstappen en acties om mee aan de slag te gaan.

Interesse in een cube-sessie of wil je weten wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

logo LR internet.png