Wat wil jij leren in 2023?

Wat wil jij leren in 2023?

14 april 2023

Wat wil jij leren in 2023?

Wie herinnert zich niet het moment dat hij/zij het felbegeerde schooldiploma in ontvangst nam? Om vervolgens te denken dat het nu ein-de-lijk afgelopen zou zijn met studeren. 
Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het echter belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Een leven lang leren is het devies. Iets wat de Rijksoverheid in de vorm van maatregelen en regelingen ook stimuleert. 

Als mens ontwikkel je je voortdurend. Je bent niet meer de persoon die je was toen je afstudeerde. Misschien ben je begonnen als medewerker, maar wil je je bekwamen tot stevig adviseur. Dat vergt andere competenties en vaardigheden. Bij Viduro geloven wij in een leven lang leren. Sterker nog: wij kunnen je helpen bij het verkrijgen van die nieuwe competenties en vaardigheden. Of het nu gaat om adviesvaardigheden voor beleidsadviseurs en verkopers tot Media & Crisismanagement voor de meer ervaren bestuurder, directeur of woordvoerder. 

Leren als geluksbeleving 
Wist je dat leren ook belangrijk is voor geluksbeleving? In zijn boek ‘Ga doen wat je écht leuk vindt’ schrijft auteur Nick van Dam: “Een heel belangrijk motief in het leven van mensen is geluk. Als we kijken naar onderzoek naar geluk dan zien we dat mensen gelukkig zijn als ze sociale relaties hebben, zingeving ervaren in het leven en tenslotte als ze zich kunnen blijven ontwikkelen”. 

Misschien was studeren in je studententijd niet je favoriete hobby. Dat begrijpen we. Maar nu je beter weet wat je wel of niet leuk vindt, waar je hart ligt (of waar je van droomt), zit je anders in een opleidingslokaal dan jaren geleden. Samen met andere gemotiveerde en nieuwsgierige mede-cursisten leren wij je die skills die jou (nog) verder op weg helpen. Niet in een suf lokaal, maar in ons eigen opleidingscentrum in het buitengebied van Horst. Midden tussen het groen. Mocht je nu aarzelen bij het idee dat er af en toe een haasje of fazant naar binnenkijkt, kunnen we natuurlijk ook gewoon bij jouw organisatie op locatie komen. 

Masterclasses en trainingen
Van Adviesvaardigheden voor beleidsadviseurs en verkopers tot Media & Crisismanagement voor de meer ervaren bestuurder, directeur of woordvoerder. Talent & Training is er voor iedereen die effectiever wil leren communiceren of adviseren. Onze trainers zetten professionals op alle niveaus in hun kracht. 

Vrijblijvend een keer sparren? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar het overzicht