Maak je plannen concreet tijdens onze Viduro cube-sessie

Maak je plannen concreet tijdens onze Viduro cube-sessie

5 januari 2022

Maak je plannen concreet tijdens onze Viduro cube-sessie

Het nieuwe jaar is begonnen en dat is het moment dat je plannen voor dit jaar concreet worden. Wil je groeien als organisatie, hoe ga je dit jaar om met corona, zijn er uitdagingen op de arbeidsmarkt of zitten er spannende marktontwikkelingen aan te komen? Wil je dit jaar dingen anders doen dan vorig jaar? Januari is altijd een ijkpunt om je plannen concreet te maken. 

Cube-sessie.JPG

Wil je dit jaar een nieuwe bedrijfsstrategie ontwikkelen, een nieuwe markt aanboren, je positionering aanscherpen, talenten binnenhalen of je organisatiestructuur tegen het licht houden? En ben je niet op zoek naar een theoretisch plan, maar naar een kritische analyse en een to-the-point aanpak? Dan is de Viduro cube-sessie wellicht iets voor jou!

In een paar uur gaan we met een kleine groep dieper in op één concreet vraagstuk aan de hand van de vier cubes. We brengen de vragen achter de vraag, de pijnpunten en de kansen in beeld. Je loopt de deur uit met een pragmatisch advies dat direct toepasbaar is.

Wat levert het op?

  • De korte duur en de begeleiding van Viduro dwingt je om keuzes te maken.
  • Forse tijdwinst omdat je snel en to-the-point aan de slag gaat.
  • Snel duidelijkheid over de implicaties en prioriteiten van jullie ideeën.
  • Evengoed kwalitatieve en gefundeerde besluitvorming.
  • Strategische denklijnen voor de toekomst en daarmee zicht op de strategische koers van je organisatie.
  • Concrete vervolgstappen en acties om mee aan de slag te gaan.

Het resultaat: een doelgerichte koers op hoofdlijnen voor 2022. Interesse in een cube-sessie en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op! 

Terug naar het overzicht